Επιστολή του Γεωργίου Ι. Σχινά για την υποψηφιότητα του ως «Συμπαραστάτη του Δημότη»

Κύριες και κύριοι, κύριε Δήμαρχε, αγαπητές και αγαπητοί Δημοτικοί Σύμβουλοι,
               

Ένα πρόβλημα υγείας οικείου μου προσώπου με ανάγκασε να μην παριστώ κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 20/01/16, κατά την συζήτηση του θέματος της ημερήσιας διατάξης που αφορούσε τον Συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχειρήσεως. Δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω κανέναν σας, διότι σας σέβομαι όλες και όλους σας.
           

Το όνομα μου Γεώργιος Σχινάς του Ιωάννη, τυγχάνω γόνος μια εμπορικής οικογενείας, με ιστορία 98 ετών. Είμαστε η 3η γενιά στον εμπόριο, έχω αποπερατώσει πέρα από την δωδεκατάξια υποχρεωτική σπουδή μου, και ένα κολλέγιο Λογιστικής- Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, έχω παρακολουθήσει κύκλους επιμορφωτικών σεμιναρίων στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, συμμετέχω επί (24) συναπτά έτη στον κλαδικό συνδικαλισμό και στους τοπικούς φορείς των Μεγάρων. Επίσης τυγχάνω μέλος 6 Διμερών Επιμελητηρίων, καθώς επίσης από το έτος 1992 είμαι εκπρόσωπος στην ΟΕΣΑΟΝΝΑ, του  οικείου εμπορικού συλλόγου, και στην διοίκηση του από τον 2004, και της ΕΣΕΕ αντιπρόσωπος κατά τα έτη 1993 & 1996 & 2015, από την ΟΕΣΑΟΝΝΑ, και από τον 2006 μέχρι σήμερα διοικητικό μέλος του Ε.Ε. Πειραιώς, συμμετέχω στην διοίκηση του Πιστωτικού Συνεταιρισμού Μεγαρίδος και στον Θέογνι κατά τα έτη 1993-2003 διοικητικό του μέλος.

 

Η Επαγγελματική μου ενασχόληση, τυγχάνω από πολύ μικρός να ευρίσκομαι στην οικογενειακή επιχείρηση, από (6) ετών λόγω οικογενειακών προβλημάτων, και από τον 1987 είμαι εγγεγραμμένος είστε τα μητρώα του πρώην ΤΕΒΕ νυν ΟΑΕΕ, μου έχει εντρυφήσει την νοοτροπία των συμπολιτών και θα σταθώ αρωγός και στην δίκαιη επίλυση των προβλημάτων που θα τεθούν, χωρίς να θίξω κανέναν και αυτό απορρέει από τις οικογενειακές και ατομικές μου αρχές, διότι ήμουν-είμαι και θα είμαι μέλος της τοπικής κοινωνίας, ανεξάρτητου του αποτελέσματος της επαναληπτικής ψηφοφορίας, για τον εν λόγω αξίωμα, και ευχαριστώ πολύ τους συμπολίτες μου οποίες ή οποίοι είναι αυτοί με την ψήφος τους, είναι μεγάλη τιμή για εμένα, καλή επιτυχία στους συνυποψήφιους μου.

 

Τέλος έχω να δηλώσω εάν και εφόσον εκλεγώ στον εν λόγω αξίωμα, η συμμετοχή μου θα είναι αμισθί, διότι έτσι πρέπει να είναι η συμμετοχή του πολίτη ως προς την πόλη του, γιατί είναι τίτλος τιμής να είσαι πολίτης αυτού του ιστορικού Δήμου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button