Επισκευή Γυμνασίου Ερυθρών Δ. Μάνδρας – Ειδυλλίας ύψους 1,2 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής

Λ. Κοσμόπουλος: «Επισκευάζουμε το Γυμνάσιο Ερυθρών και λύνουμε το πρόβλημα της συστέγασης εκατοντάδων μαθητών»

Το Γυμνάσιο Ερυθρών επισκευάζεται μετά την ένταξη σε χρηματοδότηση ΕΣΠΑ, που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, στο δημοτικό κατάστημα Ερυθρών, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Οι μαθητές Γυμνασίου Ερυθρών εδώ και περίπου 7 χρόνια συστεγάζονται με το Λύκειο, λόγω προβλημάτων στατικότητας του κτιρίου. Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης υπέγραψε την απόφαση έγκρισης χρηματοδότησης για την ανακατασκευή, αποκατάσταση και επαναλειτουργία του Γυμνασίου Ερυθρών, προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος του 2023.

Σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος, ανέφερε: «Η Περιφέρεια Αττικής αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη μέριμνα για κάθε γωνιά της Δυτικής Αττικής, όπως δείχνει και η παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής στο δημοτικό κατάστημα Ερυθρών σήμερα.
Επισκευάζουμε το Γυμνάσιο Ερυθρών και λύνουμε το πρόβλημα της συστέγασης εκατοντάδων μαθητών και οι μαθητές θα έχουν τις δικές τους αίθουσες σε σύντομο χρονικό διάστημα Στόχος μας πλέον είναι η άμεση δημοπράτηση του έργου από την ΚΤΥΠ, προκειμένου οι εργασίες να ολοκληρωθούν το τέλος του 2023».

Κατά την υπογραφή της ένταξης σε χρηματοδότηση του Γυμνασίου Ερυθρών, παρόντες ήταν ο δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Χρήστος Στάθης, ο αντιδήμαρχος Ερυθρών, Μιχάλης Σακελάρης, ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ερυθρών Δημήτρης Παγώνης, ο πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βιλλίων Κωνσταντίνος Μακρυνόρης, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Ερυθρών.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button