Λ. Κοσμόπουλος: Πρωτομαγιά με τιμή στο μνημείο του Εργάτη στην Ελευσίνα

Συμβολικά κατάθεση στεφάνου πραγματοποίησαν ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου και ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ε.Δ.Α Βαγγέλης Λίγγος στο μνημείο του Εργάτη στην Ελευσίνα.

Τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά, ο αντιπεριφερειάρχης ανέφερε: «Τιμούμε την εργατική Πρωτομαγιά, την Διεθνή Ημέρα των Εργαζομένων. Eπιβεβαιώνουμε την προσήλωσή μας στην προσπάθεια για κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα στις ευκαιρίες για εργασία, προστασία των εργαζόμενων γονέων, ώστε να συμφιλιώσουν οικογενειακή ζωή και επαγγελματική σταδιοδρομία, οικονομική ασφάλεια και κοινωνική ασφάλιση για όλους.

Στη Δυτική Αττική, στο κέντρο βάρους της βιομηχανικής και παραγωγικής δυναμικής της χώρας, έχουμε έναν λόγο παραπάνω σήμερα να δεσμευτούμε για τη συστράτευσή μας στην προάσπιση και προαγωγή των αρχών αυτών.

Ως Περιφέρεια Αττικής με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ειδικά στην Δυτική Αττική, κάναμε σημαντικά βήματα προόδου προς αυτή την κατεύθυνση, συμβάλλοντας από την πρώτη κιόλας στιγμή, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας, την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, αλλά και για την αναβάθμιση των υποδομών διαβίωσης, κυκλοφορίας και υγειονομικής προστασίας χιλιάδων εργαζομένων και των οικογενειών τους. Στο δρόμο αυτό θα συνεχίσουμε, με πείσμα και αποφασιστικότητα ώστε κάθε μέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button