Το μήνυμα του Δημάρχου Μεγαρέων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων αναφέρει: Με την ευκαιρία της έναρξης των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων για την είσοδο των μαθητών στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης απευθυνόμενος στους μαθητές δήλωσε:

«Ενόψει των εξετάσεων που αρχίζουν την Πέμπτη, εύχομαι ολόψυχα στην κάθε μία μαθήτρια και τον κάθε έναν μαθητή, να πετύχουν τους στόχους τους. Η συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι αναμφίβολα σημαντική και θα επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία.

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα την καθορίσει και για τον λόγο αυτό χρειάζεται να προσπαθήσετε με ψυχραιμία και δίχως άγχος. Η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι μεν σημαντική, ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο, θα υπάρξουν ακόμη πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας, και θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.

Σας εύχομαι καλή δύναμη, όπως και στους γονείς σας, που μέσα σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, στηρίζουν τις προσπάθειές σας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί και καθοδηγητές σας σε κάθε βήμα.

Η σκέψη κι οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν. Καλή επιτυχία».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button