Επισκευές και βελτιώσεις χώρων Δημοτικού Σταδίου «Μεγαρέων Ολυμπιονικών»

Επισκευή συνθετικού τάπητα του στίβου και των κερκίδων στο Δημοτικό Στάδιο «Μεγαρέων Ολυμπιονικών»

Στο Δημοτικό Στάδιο «Μεγαρέων Ολυμπιονικών» ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής και κατασκευής νέας επιφανειακής στιβάδας (RETOPING), στον υφιστάμενο συνθετικό τάπητα (Ταρτάν) του στίβου με πιστοποιημένα υλικά. Με την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών και των επιστρώσεων, δημιουργήθηκε μια ασφαλής και ανθεκτική επιφάνεια με κατάλληλη απορρόφηση κραδασμών και συμπεριφορά σύμφωνα με τις προδιαγραφές που δίνονται από την Διεθνή Ένωση Ομοσπονδιών Κλασικού Αθλητισμού (IAAF).

Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν και οι παρακάτω εργασίες:
Επίστρωση με νέο ταρτάν των φθαρμένων διαδρομών των σκαμμάτων του άλματος εις μήκος
Συντήρηση και ελαιοχρωματισμός των κερκίδων
Απομακρύνθηκαν τα φθαρμένα καθίσματα των κερκίδων (με εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας) και τοποθετήθηκαν νέα, ώστε ο χώρος του Σταδίου να είναι λειτουργικός και φιλικός για όλους
Κατασκευάστηκαν νέα εμπόδια STEEPLE για τη δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων
Τοποθετήθηκε το στρώμα του ύψους με κατάλληλο κάλυμμα για την προστασία από τις καιρικές συνθήκες
Επισκευάστηκαν οι πάγκοι των αναπληρωματικών παικτών για τους αγώνες ποδοσφαίρου
Καθαρίστηκαν τα περιμετρικά κανάλια αποχέτευσης ομβρίων υδάτων του γηπέδου
Ολοκληρώθηκαν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια και τα ζιζάνια στο φυσικό χλοοτάπητα

Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκονται η επισπορά του φυσικού χλοοτάπητα στα σημεία που έχουν υποστεί ζημιά καθώς και οι ελαιοχρωματισμοί κιγκλιδωμάτων, υπαίθριων χώρων και της περιμετρικής περίφραξης του Σταδίου.

Όλες οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων έχουν ως στόχο την εξέλιξη της λειτουργικότητας και τον εκσυγχρονισμό του Δημοτικού Σταδίου «Μεγαρέων Ολυμπιονικών» με σκοπό τη φιλοξενία αγώνων Ποδοσφαίρου και Κλασσικού Αθλητισμού με πανελλήνια εμβέλεια γεγονός που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού στο δήμο μας.

 

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button