Επίσκεψη Θανάση Μπούρα στη Δυτική Αττική εν μέσω κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»

Περιοχές της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» επισκέφτηκε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, όπως αναφέρει δελτίο τύπου εκ του γραφείου του. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τις Δημοτικές Ενότητες Βιλίων, Οινόης και Ερυθρών του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, οι οποίες επλήγησαν περισσότερο και είναι ακόμα καλυμμένες με μεγάλες ποσότητες χιονιού, ενώ συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις.

Ο κ. Μπούρας είχε άμεση επικοινωνία τόσο με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, όσο και με τον Υφυπουργό, Ευάγγελο Τουρνά, μεταφέροντάς τους τη δύσκολη κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι συγκεκριμένες περιοχές και ζητώντας να κηρυχθούν οι πληγείσες περιοχές σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αίτημα το οποίο και έκαναν αποδεχτό.

Εν συνεχεία, ο κ. Μπούρας επικοινώνησε και με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, προκειμένου να του εκφράσει την ανάγκη να δοθεί έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους Δήμους της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν, ώστε να αντιμετωπίσουν τις καταστροφικές συνέπειες που επήλθαν με το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα». Ο κ. Πέτσας με τη σειρά του τον διαβεβαίωσε ότι θα δοθεί η απαιτούμενη οικονομική ενίσχυση στις Δημοτικές Ενότητες Ερυθρών, Οινόης και Βιλίων όσο και σε άλλους Δήμους της Δυτικής Αττικής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button