Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά: Τακτική Συνεδρίαση Μαρτίου

Δελτίο τύπου Τακτικής Συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά μηνός Μαρτίου 2019:

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/03/2019 η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, υπό την προεδρία του Προέδρου κ. Ιωάννη Βουτσινά.
Συζητήθηκαν διάφορα τρέχοντα θέματα της επιμελητηριακής δραστηριότητας μεταξύ των οποίων:

  • Η ταυτοποίηση της ορθής εγγραφής των επιχειρήσεων στα Επιμελητήρια, βάσει της επαγγελματικής τους ταξινόμησης.
  • Το ρυθμιστικό πλαίσιο παραχώρησης της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων από φορείς.
  • Η διαδικασία μίσθωσης γραφείων και αποθηκών για τις ανάγκες λειτουργίας της υπηρεσίας του Επιμελητηρίου στον Πειραιά καθώς και στο παράρτημα της Ελευσίνας.
  • Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου δια του Προέδρου κ. Ιωάννη Βουτσινά και του Υπευθύνου Συμβουλευτικής & Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Δημήτρη Συξέρη σε ενημερωτικές ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν στα Κύθηρα (1-3/03), στη Σαλαμίνα (14/03) και στον Πόρο (15-16/03) με θέμα την χρηματοδότηση ιδιωτικών έργων στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος CLID/LEADER 2014-2020.
  • Η αποστολή εγγράφου του Επιμελητηρίου προς την Υφυπουργό Οικονομικών κα Αικατερίνη Παπανάτσιου, όσον αφορά θέματα επιχειρήσεων της αλυσίδας παραγωγής & εμπορίας βιομηχανοποιημένων καπνών.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης προσήλθε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Ιωάννης Μώραλης, ο οποίος συζήτησε με τους παρευρισκόμενους, μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο, θέματα της δραστηριότητας των μελών του Επιμελητηρίου που άπτονται με τη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής, την οποία θα διεκδικήσει και στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Πειραιάς 28/03/2019                                                                                       Ε.Ε.Π.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button