Περ. Αττικής: Ενεργοποιείται το 1110 για υποστήριξη και φαινόμενα αισχροκέρδειας

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής:

1110: Δωρεάν τηλεφωνικό κέντρο βοήθειας για τον κορωνοϊό και καταγγελιών αισχροκέρδειας από την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Λ. Κοσμόπουλος: «Συμβάλλουμε για την προστασία των συμπολιτών μας στις κρίσιμες αυτές στιγμές»

Η Περιφέρεια Αττικής, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, συντονίζει επιτυχημένα δράσεις για βοήθεια των πολιτών, από την πρώτη στιγμή εμφάνισης του κορωνοϊού.

Από σήμερα τίθεται σε λειτουργία από την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, το τηλεφωνικό κέντρο 1110, όπου οι πολίτες μπορούν, χωρίς καμία χρέωση, να καταγγέλλουν φαινόμενα αισχροκέρδειας, να ζητούν βοήθεια και ενημέρωση για τον κορωνοϊό και να αναφέρουν περιπτώσεις μοναχικών πολιτών που θέλουν υποστήριξη.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος δήλωσε «Τις ημέρες αυτές, διαπιστώνεται η ανάγκη ενίσχυσης των συστημάτων υποστήριξης και αλληλεγγύης σε ευπαθείς και μοναχικές ομάδες συμπολιτών μας, αλλά και δυστυχώς φαινόμενα αισχροκέρδειας. Με αίσθημα ευθύνης τις κρίσιμες αυτές στιγμές, οι υπηρεσίες και το προσωπικό της Περιφέρειας, συμβάλλουμε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας.
Σύνθημα όλων μας, φυσικά, μένουμε σπίτι τηρώντας τις απαραίτητες οδηγίες των ειδικών
».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button