Ένωση Πολιτών: «Κοίτα ποιος μιλάει» – «Αδιανόητη και απρεπής συμπεριφορά του κ. Γ. Στρατούρη»

Δελτίο τύπου από το γραφείο τύπου της δημοτικής παράταξης της Ένωσης Πολιτών αναφέρει:

Σε συνέχεια πρόσφατου δελτίου μας, με το οποίο σημειώσαμε τις άστοχες συνεντεύξεις και τις άδικες, απαράδεκτες και κακοπροαίρετες γραφές κάποιων δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης, επανερχόμαστε σήμερα, για να επισημάνουμε ακόμα μία απαράδεκτη τοποθέτηση του κ. Γεωργίου Στρατούρη.

Είχαμε τονίσει ότι, αυτή μας η τοποθέτηση, μετα από 3 χρόνια σιωπής, είχε να κάνει μόνο με την εξάντληση της ανοχής μας, στις κάθε λογής αερολογίες και κακοήθειες, ευτυχώς πολύ λίγων, ατόμων της αντιπολίτευσης.

Δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα και ο γνωστός και γραφικός κ. Γεώργιος Στρατούρης, έκανε εκ νέου ακόμα μία άδικη και αήθη επίθεση στην διοίκηση του Δήμου, για ένα θέμα, που εξηγήθηκε και με Δελτίο Τύπου την 19-2-2022 από το Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων σχέσεων του Δήμου μας, αλλά και από τον κ. Δήμαρχο στο Δημοτικό Συμβούλιο της 22ας Φεβρουαρίου 2022.

Συγκεκριμένα (για όποιον δεν γνωρίζει το θέμα) την Τετάρτη 16-2-2022 έγινε αντιληπτή έντονη οσμή αερίου στην περιοχή των Μεγάρων, που ανησύχησε τους πολίτες για τυχόν περιβαλλοντική επίπτωση στην ατμόσφαιρα.

Αμέσως ο Δήμαρχος έδωσε εντολή στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Κων/νο Φυλακτό να εξετάσει άμεσα το θέμα, ενώ ταυτόχρονα με γρήγορες ενέργειες του Δημάρχου κινητοποιήθηκαν Πυροσβεστική, Αστυνομία, Τροχαία, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής καθώς και οι υπεύθυνοι της ΔΕΣΦΑ & των ΕΛ.ΠΕ. για να υποδείξουν τα δίκτυά τους. Οι έρευνες συνεχίστηκαν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 18-2-2022 χωρίς να εντοπιστεί η αιτία, που προκάλεσε το γεγονός. Η μυρωδιά δεν υπήρχε το Σάββατο 19-2-2022, αλλά οι έρευνες συνεχίστηκαν.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Στρατούρης με μία «έκθεση ιδεών» στο Δημοτικό Συμβούλιο “έριξε” όλη την ευθύνη στην Διοίκηση και ειδικά στον κ. Δήμαρχο, ότι συγκαλύπτει ενόχους (υποθετικούς) που υπονόησε , πως ο ίδιος γνωρίζει, αλλά σε καμία παράγραφό του είτε στην τοποθέτησή του, είτε στην επιστολή του στον Τύπο δεν κατονόμασε.

Βέβαια και εφ’ όσον στην έρευνα αυτή συμμετείχαν και Πυροσβεστική, Αστυνομία, Τροχαία δεν θα ήταν δυνατό η συγκάλυψη, να γίνει μόνο από τον Δήμαρχο.

Επομένως εφ’ όσον ο κ. Στρατούρης καταγγέλει συγκάλυψη, καταγγέλει ταυτόχρονα και την Πυροσβεστική και την Αστυνομία και την Τροχαία. Αυτός όμως που «δεν μασάει τα λόγια του» από όλους αυτούς καταγγέλει μόνο τον Δήμαρχο.

Τι άλλο χρειάζεται για να καταδειχτεί το μίσος και η εμπάθειά του στο πρόσωπο του Δημάρχου;
Αλλά για όσους τον γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι μόνιμη τακτική του είναι να ψάχνει για να διαπιστώσει τυχόν παραλείψεις και παραβάσεις της Διοίκησης του Δήμου, χωρίς ποτέ να έχει στοιχεία και γι αυτό καταγγέλει με αερολογίες, αφού έχει μαστερ στην αερολογία.

Γράφτηκε κάπου (που δεν τον γνωρίζουν καλά ή εσκεμμένα;) ότι «ο Γ. Στρατούρης δεν μασάει τα λόγια του». Αν διαβάσει ο οποιοσδήποτε την επιστολή του με την οποία καταγγέλει την υπόθεση οσμής αερίου, δεν θα βρει πουθενά κάτι συγκεκριμένο, το οποίο να κατονομάζει με το όνομά του.
Επομένως, όχι μόνο μασάει τα λόγια του, αλλά δυστυχώς «καταπίνει» και την αλήθεια, εφ’ όσον λέει, ότι την γνωρίζει στο συγκεκριμένο θέμα.

Το μίσος και η εμπάθειά του έναντι της Διοίκησης του Δήμου μας και ιδιαίτερα έναντι του Δημάρχου, τον έφτασε στο σημείο να γράφει: «Πόσο τραγική, αστεία και επικίνδυνη για τον τόπο μας είναι τελικά αυτή η διοίκηση;» Και καταλήγει ότι «ο ίδιος ασκεί τα καθήκοντά του ακηδεμόνευτος από μεγάλα συμφέροντα και πολιτικές πατρωνίες».

«Κοίτα ποιος μιλάει». Πόσο πράγματι αδιανόητη και απρεπής μπορεί να είναι η συμπεριφορά αυτού του ημιμαθούς, που χαρακτηρίζει τον Στρατηγό και Δήμαρχό μας κ. Γρηγόρη Σταμούλη και όλους τους συνεργάτες του, Αντιδημάρχους, Προέδρους κλπ. «τραγικούς, αστείους κι επικίνδυνους για τον τόπο μας;» Είναι δυνατόν να πάρεις στα σοβαρά και να σεβαστείς έναν τέτοιας ποιότητας και συμπεριφοράς, συμπολίτη;

Δεν θέλουμε να ξαναασχοληθούμε με τον συγκεκριμένο κύριο, ο οποίος σε όποιον συνδυασμό και αν πέρασε (και στον δικό μας) παρουσίασε αδυναμία συνεργασίας και γι αυτό μεταπηδά από συνδυασμό σε συνδυασμό, χωρίς να καταφέρει ποτέ να στεριώσει κάπου.

Εμείς για μία ακόμη φορά του συνιστούμε να αλλάξει τακτική και αντιπολιτευτική συμπεριφορά και να σεβαστεί τον ρόλο, που οι συμπολίτες μας ψηφοφόροι του ανέθεσαν. Να κάνει την οποιαδήποτε σκληρή αντιπολίτευση, αλλά με σοβαρότητα, με επιχειρήματα και εποικοδομητική διάθεση για το καλο του Δήμου μας.

Να είναι σίγουρος ότι ο λαός παρακολουθεί και κρίνει τους πάντες και τα πάντα με το αλάθητο κριτήριό του.

Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button