ΔΤ: Η διευθύντρια του ΓΕΛ Ν. Περάμου ευχαριστεί τον Γρηγόρη Σταμούλη

Η σχολική χρονιά για εφέτος τελείωσε και η διευθύντρια του Γενικού Λυκείου της Νέας Περάμου κ. Θεοφανή Σκληρού με θερμή επιστολή (αριθμ. Πρωτ:176/23.6.2021) εκφράζει ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, για την αρωγή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Σχολείου, όπως γνωστοποιεί δελτίο τύπου από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Μεγαρέων.

Στην ως άνω επιστολή η κ. Σκληρού αναφέρει:

«Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε, οδεύοντας προς το τέλος της τρέχουσας Σχολικής χρονιάς, μιας χρονιάς δύσκολης και οριακής, για τις αντοχές μας, αλλά και τις ενδιάθετες ικανότητές μας, θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, για την αρωγή σας στο Λύκειο της Νέας Περάμου.

Η αμεσότητα και αποτελεσματικότητα με τις οποίες ανταποκριθήκατε στα αιτήματά μας κ. Δήμαρχε, αφενός αποδαιμονοποίησε το βραδυκίνητο, γραφειοκρατικό μοντέλο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφετέρου μας ενέπνευσε τη διάθεση και τη δύναμη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα ποιοτικό δημόσιο Σχολείο.

Σας θέλουμε συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες, για το Σχολείο, που ονειρευτήκαμε, για το Σχολείο, που αξίζει στα παιδιά μας και στον μικρό μας τόπο.
Καταθέτοντας την ευγνωμοσύνη μας για την υλική, ηθική ακόμα και φυσική στήριξή σας, σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button