Ενημέρωση για την αξιοποίηση των βιβλιοθηκών ΕΠΕΑΕΚ του ΕΠΑΛ Μεγάρων και του Λυκείου Νέας Περάμου από το Δήμο Μεγάρων

Ο Δήμος μας, επιθυμώντας να προσφέρει στους δημότες του μια ευκαιρία για επαφή με τον πολιτισμό και τη μάθηση και γνωρίζοντας ότι δύο σχολεία του Δήμου μας διαθέτουν βιβλιοθήκες ΕΠΕΑΚ εξοπλισμένες με πολύ μεγάλο αριθμό βιβλίων και πολύ καλό εξοπλισμό, προέβηκε στις εξής δράσεις:

   Με αίτημά του Αντιδημάρχου Παιδείας Κυρίου Ελευθέριου Παπαλευθέρη προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων πήρε την έγκριση για χρήση των βιβλιοθηκών ΕΠΕΑΕΚ του ΕΠΑΛ Μεγάρων και του Γενικού Λυκείου Νέας Περάμου (σχετικό έγγραφο με Αρ.Πρωτ. 69410/Γ7/06-05-2014).

   Βάσει της παραπάνω ενέργειας ο Δήμος Μεγάρων προετοιμάζει αρχικά τη βιβλιοθήκη του ΕΠΑΛ Μεγάρων  και στη συνέχεια θα προετοιμάσει τη βιβλιοθήκη του Γενικού Λυκείου Νέας Περάμου, προκειμένου σύντομα να δεχτούν το αναγνωστικό κοινό του Δήμου μας για δανεισμό βιβλίων και χρήση του αναγνωστήριου σε προκαθορισμένες ώρες και ημέρες για το κοινό. Για την ακριβή ημερομηνία διάθεσης των βιβλιοθηκών στο αναγνωστικό κοινό και το ωράριο λειτουργίας τους θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

 

 

     

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

 

                                                                                ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ. ΠΑΠΑΛΕΥΘΕΡΗΣ

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button