Ένωση Πολιτών: Λάβαρα, ντροπες και Πονηρές ανακοινώσεις

Ως προς την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του συνδυασμού του Δημάρχου ¨Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα ¨ περί «Ντροπής» για την καταστροφή κάποιον λαβάρων του εν λόγω συνδυασμού ,έχουμε να παρατηρήσουμε και να δηλώσουμε τα εξής:

 

Συμφωνούμε απόλυτα με τον επίλογο της ανακοίνωσης ότι ¨οι εκλογές δεν είναι πόλεμος. Οι εκλογές είναι γιορτή της δημοκρατίας και οι πολίτες παίρνουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του τόπου τους και ότι τα «σαμποτάζ» και οι δολιοφθορές δεν τιμούν τον πολιτισμό και το επίπεδο πολιτών και εκλογικής διαδικασίας ¨.

 

Διαφωνούμε όμως κάθετα με την υπόλοιπη φρασεολογία της ανακοίνωσης, που στρέφεται κατά πάντων (εκτός των εαυτών τους), για κάποια λάβαρα του συνδυασμού τους, που κάποιοι ……..τα πείραξαν.

 

Όσο αφορά τον συνδυασμό μας ¨ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ¨ δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά, ότι κανένα λάβαρο , οποιουδήποτε συνδυασμού δεν κατέβασαν ή δεν κατέστρεψαν άνθρωποι μας καθ όλη την προεκλογική περίοδο. Αντιθέτως η αυστηρή εντολή της επιτροπής ¨Εκλογικού Αγώνα¨ του συνδυασμού μας προς τους ανθρώπους, που είχαν αναλάβει την ανάρτηση των λαβάρων μας , ήταν : ¨Απόλυτος σεβασμός στα λάβαρα και στο υπόλοιπο εκλογικό υλικό , όλων των αντιπάλων συνδυασμών σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο¨.

 

Επομένως μακριά από εμάς κάθε τέτοια σκέψη ή καταγγελία. Βέβαια και δικά μας λάβαρα κατέβηκαν ή καταστράφηκαν σε 2-3 περιπτώσεις, αλλά κανέναν άλλον συνδυασμό δεν κατηγορήσαμε, ούτε καν το σκεφτήκαμε, για να το κάνουμε. Απλώς υποθέσαμε, ότι ήταν έργο, κάποιων φανατικών και ελαφρώς σκεπτόμενων συμπολιτών ή κάποιων με έντονη αντιδημοκρατική νοοτροπία.

 

Είναι όμως δική σας ¨ Ντροπή ¨ κ.κ. ανεγκέφαλοι του γραφείου τύπου του συνδυασμού του Δημάρχου, να προσπαθείτε εντελώς άκομψα και παλαιοκομματικά, να τινάξετε στον αέρα, το μέχρι σήμερα πολύ καλό κλίμα των Δημοτικών εκλογών, με όλα τα επικοινωνιακά και δόλια μέσα που διαθέτετε, με σημαία σας τις 4-5 πληρωμένες ανακοινώσεις σας κάθε εβδομάδα στον Τύπο. Και όλες κατά του συνδυασμού Σταμούλη. Ευτυχώς που οι πολίτες έχουν μνήμη και κρίση.

 

Φράσεις σαν «οι εκφραστές του σκοταδισμού», είναι φανερό ποιους εκφράζουν, όπως είναι επίσης φανερό και ποιοι τους εφαρμόζουν. Οι πολίτες έχουν πλέον αντιληφθεί σε ποιανού συνδυασμού τους κόλπους πρέπει να ψάξουν και να αναζητήσουν αυτούς τους σκοταδιστές. Τέλος, είναι τελείως ανέντιμο να δημιουργούνται εντυπώσεις, κατά πολιτικών αντιπάλων, με υπονοούμενα και με κουβέντες του καφενείου. Εάν υπάρχουν στοιχεία ας τα παρουσιάσετε, για να αναλάβει ο καθένα τις ευθύνες του.

 

Εάν όχι εφαρμόστε το αρχαίο ρητό «κρείττον το σιγάν», το οποίο, απ’ ότι φαίνεται σας είναι άγνωστο και δεν χάνεται ευκαιρία να κατηγορείτε χωρίς κανένα στοιχείο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button