Ευχές του δημάρχου Μεγαρέων Γρ. Σταμούλη για τα Χριστούγεννα

«Αγαπητές συμπολίτισσες και  συμπολίτες,
Στο τέλος μιας δύσκολης χρονιάς που φεύγει αφήνοντας σημάδια, οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ας είναι βάλσαμο στην ψυχή όλων μας.
Δεν πρέπει να λησμονούμε πως τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς.
Αυτές τις γιορτινές ημέρες λοιπόν  ας βοηθήσουμε, με όποιο τρόπο και από όποια θέση  μπορεί ο καθένας  τους συνανθρώπους μας, που βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρά προσωπικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.
Ας προσφέρουμε κάτι από το υστέρημά μας, κάνοντας την αλληλεγγύη δύναμη για την αναγέννηση και αναδιοργάνωση της κοινωνίας μας.
Με αυτές τις σκέψεις με δύναμη ψυχής, με αισιοδοξία, με πίστη και ελπίδα, εύχομαι ολόψυχα η Νέα Χρονιά του 2018 να φέρει μαζί της μια καλύτερη πορεία για όλους τους πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, δίχως προβλήματα, μια ελπιδοφόρα προοπτική για τη νεολαία μας, ασφάλεια και αξιοπρεπή διαβίωση για όλους μας, υγεία και ευημερία.
Είναι καιρός να  εμπιστευτούμε στις δυνάμεις μας σε κλίμα ενότητας, συναίνεσης, συνεννόησης και συνεργασίας, να πορευθούμε παραμερίζοντας ότι μας χωρίζει και μας πληγώνει και να βασιστούμε σ’ αυτά που μας ενώνουν, για να βγούμε από τα δύσκολα και να μπούμε στο δρόμο της ανάπτυξης, σε μία καλύτερη και δημιουργική πορεία για όλους.
Εύχομαι ολόψυχα, οι μέρες των Χριστουγέννων να φέρουν στις καρδιές μας το φως της Θείας γέννησης και ο Άγιος Βασίλης να εκπληρώσει τις ευχές όλων.
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2018.»
Γρηγόρης Σταμούλης
Δήμαρχος Μεγαρέων»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button