Πρόσκληση εθελοντών καθηγητών για το κοινωνικό φροντιστήριο Δήμου Μεγαρέων

Ο Δήμος Μεγαρέων στο πλαίσιο ανάπτυξης ενός δικτύου παροχής υπηρεσιών με στόχο την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πολιτών συνεχίζει τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Το κοινωνικό Φροντιστήριο εντάσσεται στις Δομές Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Μεγαρέων, το οποίο παρέχει δωρεάν μαθήματα σε μαθητές/τριες οικονομικά αδύναμων οικογενειών καθώς και σε απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που κατοικούν στο Δήμο.

Το ενδιαφέρον και η προσφορά των εκπαιδευτικών με εθελοντική προσφορά είναι καθοριστική κινητήρια δύναμη της δομής, ώστε αυτή να μπορέσει να καλύψει μαζί με την έναρξη του νέου σχολικού έτους, το σύνολο των αναγκών των μαθητών που θα δημιουργηθούν, ώστε να μην μείνει κανένα παιδί εκτός.

Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Μεγαρέων απευθύνει έκκληση προς τους καθηγητές όλων των ειδικοτήτων που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους να προσέλθουν στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μεγαρέων, 42οχλμ. Π.Ε.Ο.Α.Κ. και Μίνωας, τηλ.: 22960.26719, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να δηλώσουν τα στοιχεία τους, την ειδικότητα, καθώς και την διαθεσιμότητα τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button