«Ενώθηκαν» τα ΚΑΠΗ του Δήμου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Ηλικιωμένων

Μέσα σε ένα χαρμόσυνο κλίμα με πολύ κέφι και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε κοσμικό κέντρο, η παγκόσμια ημέρας της 3 η ηλικίας με τη συμμετοχή όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, που προσέφερε το ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα μέλη.

Οι χορωδίες των ΚΑΠΗ Μεγάρων και Νέας Περάμου επένδυσαν μελωδικά τη γιορτή με τις οδηγίες της κ. Αγγελικής Πανταζή και στη συνέχεια τραγούδια και χορός από γελαστά πρόσωπα πλημμύρισαν την κατάμεστη αίθουσα. Τη γιορτή χαιρέτησαν η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κ. Γιάννα Ρήγα και στη συνέχεια κάλεσε το Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Σταμούλη, ο οποίος αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα μέλη των ΚΑΠΗ στη σημερινή κοινωνία και κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του υποσχέθηκε νέες δράσεις και πολιτιστικές εκδρομές με την έναρξη του νέου έτους.

Την εκδήλωση τίμησαν αντιδήμαρχοι, ο αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κ. Γιάννης Σταμούλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η διευθύντρια του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κ. Αννέτα Σταυράκη, το προσωπικό από τα παραρτήματα ΚΑΠΗ, κ. Αλεξίου, κ. Γκίνη και κ. Κουτρουμάνου καθώς και μέλη των συντονιστικών επιτροπών των ΚΑΠΗ που προσφέρουν απεριόριστα στην άρτια οργάνωση της κάθε εκδήλωσης.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button