Προευπρεπίζοντας τα Χριστούγεννα: Εκδήλωση από δήμο και Μητρόπολη

Ο Δήμος Μεγαρέων σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων και Σαλαμίνος, διοργανώνει στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων και του πνεύματος των Χριστουγέννων, “Μουσικοθρησκευτική εκδήλωση” στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 19:00 στο Δημαρχείο Μεγάρων.

Με τίτλο «Προευπρεπίζοντας τα Χριστούγεννα», η Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής του “Βυζάντειου Ωδείου” του Δήμου Μεγαρέων, σε αρμονική σύμπραξη με μέλη του Γραφείου Νεότητος και Κατηχήσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος, συνοδεία ορχήστρας παραδοσιακής μουσικής, θα παρουσιάσουν ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό μουσικό πρόγραμμα, με
ύμνους και κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος.

Ο Μητροπολίτης Μεγάρων & Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνος και ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης προσκαλούν όλους τους συμπολίτες να παραστούν και να συμμετάσχουν σε αυτήν την όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Την όλη φροντίδα της διοργάνωσης αυτής της εκδήλωσης έχει αναλάβει εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων & Σαλαμίνος ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μαζίου Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Κουλουριώτης, Προϊστάμενος Γραφείου Νεότητος και Κατηχήσεως της Ι.Μ.Μ. & Σ. και εκ μέρους του Δήμου Μεγαρέων ο Αρχιμουσικός του Δήμου και Δ/ντής του Δημοτικού ‘Βυζάντειου Ωδείου” κ. Σ.Ι. Μπερδελής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button