Αποτελέσματα Αγώνων Αγωνιστικών Τμημάτων ΝΕΜ

Αποτελέσματα Αγώνων Αγωνιστικών Τμημάτων Σχολείου ΝΕΜ για το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Ιανουαρίου.

Σάββατο 18/1:

ΜΙΝΙ 2007
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΝΕΜ: 62-38
Πολύ κακό 1ο 10λεπτο στην αμυντική λειτουργία και κυρίως στις κακές επιστροφές με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει τους 20 πόντους. Στα επόμενα 3 10λεπτα η εικόνα της ομάδα μας βελτιώθηκε αισθητά με την διαφορά να πέφτει στους 10 πόντους αλλά τα παιδιά δεν άντεξαν ως το τέλος με την διαφορά να επιστρέφει στα αρχικά επίπεδα. Συγχαρητήρια στον Πανελευσινιακό και φυσικά συγχαρητήρια και στα παιδιά μας για την προσπάθεια.

Παιδικό
ΦΑΡΟΣ – ΝΕΜ: 51 – 54.
Τεράστιο διπλό που ξαναβάζει την ομάδα μας στην υπόθεση παραμονή. Η νίκη συνοδεύτηκε από πολύ καλή παρουσία όλων των παικτών που χρησιμοποιήθηκαν και με αρκετά νέα παιδιά να βγαίνουν μπροστά και να παίρνουν πρωτοβουλίες. Συγχαρητήρια σε όλους!

Κορασίδες
Νέα Πέραμος – ΝΕΜ: 44 – 43
Όμορφο παιχνίδι με συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ για τις δύο ομάδες. Λάθη στην επίθεση και στιγμές ολιγωρίας στην άμυνα έφεραν την ήττα παρά την όμορφη προσπάθεια. Το παιχνίδι διεξάχθηκε σε ένα κατάμεστο γήπεδο με όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα!
Εμείς θα συγχαρούμε τους φίλους και γείτονες Νεοπεραμιώτες γιατί επιτέλους πρέπει να περάσει το μήνυμα προς όλους ότι σε αγώνες αυτών των ηλικιών το τελευταίο πράγμα που μετράει είναι το αποτέλεσμα.

Κυριακή 19/1:

Παμπαίδες
ΝΕΜ – Ερμής Περάματος: 60 – 34
Η πολύ καλή άμυνα στο 1ο δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 25-02) έδωσε μια μεγάλη διαφορά, που διατηρήθηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Οι απουσίες βασικών παικτών δεν επέτρεψαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο η ικανοποίηση υπάρχει για το τελικό αποτέλεσμα.
Όλα τα παιδιά και ο coach εκφράζουν την αγάπη τους και την συμπάθεια τους στον προσφάτως επιτυχώς εγχειρισμένο Βασίλη Κώνστα!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button