Ευχαριστήριο μήνυμα για το τριήμερο εκδηλώσεων στην περιοχή της Αγίας Τριάδας

Αγαπητοί συμπολίτες,

 

Ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε και φέτος με εξαιρετική επιτυχία τις καθιερωμένες πλέον εορταστικές του εκδηλώσεις κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος από τις 18 έως 20 Ιουνίου. Το Σάββατο, την θεατρική παράσταση των μαθητών της έκτης τάξης του 3ου Δημοτικού σχολείου Μεγάρων με τίτλο «Το Τείχος». Την Κυριακή, τον Πανηγυρικό Εσπερινό της εκκλησίας της Αγίας Τριάδας για την εορτή του Αγίου Πνεύματος και κατόπιν την καθιερωμένη μουσικοχορευτική βραδιά με παραδοσιακούς χορούς των Μεγάρων από το Λύκειο Ελληνίδων Μεγάρων, αρχικά και ζωντανή μουσική και χορό στη συνέχεια. Την Δευτέρα οι εκδηλώσεις έκλεισαν με τον Όρθρο και την Πανηγυρική θεία λειτουργία.

 

Για την άψογη και καλά οργανωμένη πραγματοποίηση των εκδηλώσεων μας ζητήσαμε και λάβαμε πρόθυμα και με χαρά την βοήθεια από φορείς και μεμονωμένα άτομα τους οποίους και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε.

 

Πρώτα και για λόγους συμβολισμού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά της έκτης τάξης του 3ουΔημοτικού σχολείου Μεγάρων και τους δασκάλους τους Σωτήρη Δρομπόνη και Μαργαρίτα Κατρακούλη, για την πολύ όμορφη θεατρική παράσταση που παρουσίασαν, με τίτλο «Το Τείχος».

 

Από τον Δήμο Μεγαρέων, τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη ο οποίος πάντα στέκει αρωγός στον σύλλογο μας και από την πρώτη στιγμή έθεσε τον μηχανισμό του Δήμου στη διάθεση μας για την άψογή οργάνωση των εκδηλώσεων. Τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Σταύρο Φωτίου ο οποίος  σήκωσε το κύριο βάρος από πλευράς Δήμου και ήμασταν σε συνεχή επαφή για την επίλυση κάθε προβλήματος. Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Φυλακτό και τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μεγάρων κ. Ηλία Μουστάϊραγια την πολύτιμη βοήθεια τους κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, καθώς επίσης και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιο Μιχάλαρο και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Ιερόθεο Πολυχρόνη, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Παπανίκο , τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ιωάννη Κολάτα και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Δρυμούση που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Το Λύκειο Ελληνίδων Μεγάρων και την Πρόεδρο του κα. Ευαγγελία Πιπέρου για την άμεση αποδοχή στην πρόσκληση μας και την άψογη παρουσίαση των παραδοσιακών χορών των Μεγάρων στις εκδηλώσεις μας.

 

Τους χορηγούς των δώρων που κληρώσαμε. Την Σύμβουλο της Τοπικής Κοινότητας Μεγάρων και καλλιτέχνη κα. Αναστασία Αντωνίου – Τσίγκρη για τον υπέροχο πίνακα ζωγραφικής και την εικόνα. Την καλλιτέχνη κα. Μαριάννα Λιόγρη για την ελαιογραφία σε μάρμαρο με θέμα το ιστορικό Τείχος της Αγίας Τριάδας. Την καθηγήτρια Αγγλικών – Γαλλικών και μέλος του συλλόγου μας κα. Αντωνία Παρασχίδου για τα δωρεάν ιδιαίτερα μαθήματα.

 

Τον Σκηνοθέτη  κ. Διονύσιο Λυκιαρδόπουλο που βιντεοσκόπησε και έκανε το μοντάζ του θεατρικού έργου δωρεάν και μας το παρέδωσε έτοιμο για να το ανεβάσουμε στο κανάλι του συλλόγου μας στο YouTube.

 

Το μέλος του συλλόγου μας κ. Παναγιώτη Καμπουρίδη, για τα γλυκά που έφτιαξε δωρεάν και κεράσαμε του μαθητές και το χορευτικό.

 

Το μέλος του συλλόγου μας κ. Αθανάσιο Καργόπουλο για την επιμέλεια και την δημιουργία των αφισών και των προσκλήσεων των εκδηλώσεων, των αναμνηστικών που δόθηκαν στους μαθητές, τη φωτογραφική κάλυψη της εορτής και την ανάρτηση των φωτογραφιών, ώστε να μπορούν όλοι να τις κατεβάσουν δωρεάν από την ιστοσελίδα του συλλόγου μας με διεύθυνση www.agiatriadamegara.gr, της οποίας έχει κάνει την κατασκευή και έχει αναλάβει και την επιμέλεια.

 

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας, τον Αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Καβαρινό για την διάθεση της ιδιωτικής του μηχανικής αρπάγης για την απομάκρυνση των ογκωδών αντικειμένων και των κλαδιών από την περιοχή, τον Ταμία του συλλόγου και λογιστή κ. Λάμπρο Παπανικόλα που είχε την λογιστική εποπτεία των εκδηλώσεων, τον Γραμματέα του συλλόγου κ. Νικόλαο Σουρία και το Μέλος κ. Κοσμά Σπυρόπουλο για τις πολλές ώρες που διέθεσαν κατά την προετοιμασία των εκδηλώσεων.

 

Τα μέλη του συλλόγου κ. Χάρη Καμπουρίδη, κα. Ιωάννα Καλαμίδα, κ. Στέργιο Τσαρτακλέα, κα. Ειρήνη Καραμολέγκου, κα. Ελένη Σπυροπούλου, κα. Μαρία Νικάκη καθώς και τις νέες και τους νέους του οικισμού που πρόσφεραν πολλές ώρες εθελοντική εργασία.

 

Επίσης, ξεχωριστά να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Κρατάμε την ελπίδα ότι ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες σας και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε δράσεις και εκδηλώσεις με στόχο την αναβάθμιση της περιοχής και για εμάς τους κατοίκους αλλά και για  όλους τους επισκέπτες της.

 

Με εκτίμηση

Βόγκλης Αντώνης

Πρόεδρος Π.Σ.Α.Τ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button