ΔΤ: «Υπογράφτηκε η σύμβαση για την αντικατάσταση του οδοφωτισμού με λαμπτήρες Led

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης στο Δημαρχείο Μεγάρων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, υπέγραψε την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, τη σύμβαση για την αντικατάσταση του οδοφωτισμού στα Μέγαρα, στη Νέα Πέραμο και στην Κινέτα με λαμπτήρες Led, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, όπως ενημερώνει δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων.

Αμέσως μετά προέβη στην εξής δήλωση:

«Yπογράψαμε σήμερα μία από τις πιο σημαντικές συμβάσεις για τον Δήμο με έκπτωση 36%, που αφορά στην αντικατάσταση του οδοφωτισμού με Led σε όλο τον Δήμο (Μέγαρα, Νέα Πέραμος, Κινέτα και οικισμοί).

Σύντομα ο φωτισμός τη νύχτα θα είναι άπλετος και ποιοτικός, που θα συμβάλλει σημαντικά και στην ασφάλεια. Και δεν χρειάστηκε να πάρουμε δάνειο, ούτε και να δαπανήσουμε χρήματα του Δήμου. Χρηματοδοτείται από την εταιρεία κατασκευής με 7 εκατ. ευρώ, που θα έχει και την ευθύνη συντήρησης για 10 χρόνια και η οποία θα αποπληρώνεται από την εξοικονόμηση ενέργειας.

Το έργο αυτό θα συμβάλλει σημαντικά στην οικονομία του Δήμου, (κατά πολύ μικρότερη κατανάλωση ρεύματος και για 10 χρόνια ΜΗΔΕΝΙΚΑ έξοδα συντήρησης), αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button