Δ. Μεγαρέων: «Ο μοναδικός Δήμος στη Δ. Αττική που διαθέτει Δημ. Σταθμό φόρτισης ηλ. αυτοκινήτων»

Δελτίο τύπου Δήμου Μεγαρέων:

Ο Δήμος Μεγαρέων είναι ο μοναδικός Δήμος στη Δυτική Αττική, που διαθέτει Δημοτικό Σταθμό φόρτισης Δωρεάν, ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Στις αρχές του μηνός Ιουλίου εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, ο μοναδικός στην Δυτική Αττική, Δημοτικός Σταθμός φόρτισης Ηλεκτρικών αυτοκινήτων και μάλιστα Δωρεάν.

Η Διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων συνεχίζει να πρωτοπορεί και να προσφέρει διάφορες υπηρεσίες στους πολίτες και δίκαια ανήκει στο δίκτυο έξυπνων πόλεων.

Στα εγκαίνια του Σταθμού που βρίσκεται στην καρδιά της πόλεως των Μεγάρων, μέσα στο χώρο του Δημοτικού Πάρκινγκ ο κ. Σταμούλης δήλωσε:

«Σήμερα είναι μία πάρα πολύ σημαντική στιγμή για το Δήμο μας αφού εγκαινιάζουμε τον Δημοτικό Σταθμό Φόρτισης Ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που είναι ο μοναδικός σε όλη την Δυτική Αττική, είναι μέσα στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού του Δήμου μας κι έχουμε κάνει πάρα πολλά βήματα σε αυτόν τον τομέα κι έχουμε εφαρμόσει τις σύγχρονες τεχνολογίες και τα ηλεκτρονικά συστήματα.

Μέσα λοιπόν στην προσπάθεια να προσφέρουμε όσο το δυνατόν  περισσότερες υπηρεσίες στους δημότες, εντάσσεται  κι αυτός ο Δημοτικός Σταθμός Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων, ο οποίος θα είναι δωρεάν.

Έχει στηθεί σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης, το πιο κεντρικό και μάλιστα μέσα στο Δημοτικό Πάρκινγκ και νομίζω θα επωφεληθούν, όσοι δημότες μας έχουν ή πρόκειται να αγοράσουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα και επισκέπτες βεβαίως περαστικοί, με δεδομένο ότι από την Αθήνα μέχρι την Κόρινθο δεν υπάρχει άλλος τέτοιος Σταθμός και φυσικά θα είναι περιζήτητος και για τους ταξιδιώτες, που πηγαίνουν προς την Πελοπόννησο, με χαρά λοιπόν να τους υποδεχθούμε και να τους φιλοξενήσουμε και να τους παρέχουμε εντελώς δωρεάν την ηλεκτρική φόρτιση.» 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button