Ευχαριστήριο του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη στους Μηχανικούς Σάλτα Αναστάσιο και Σκλαβούνο Χρήστο

Δελτίο τύπου από το γραφείο επικοινωνίας του δήμου Μεγαρέων, αναφέρει:

Είναι γνωστό ότι με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής θα κατασκευαστεί στην δυτική πλευρά του Δημοτικού Γηπέδου Μεγάρων εξέδρα, κάτωθι της οποίας θα κατασκευαστούν Γραφεία, Αποδυτήρια, Ιατρείο, Κυλικείο μεγάλη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων κλπ.

Την μελέτη του έργου εκπόνησαν και διέθεσαν ΔΩΡΕΑΝ στο Δήμο Μεγαρέων οι συμπολίτες Μηχανικοί Αναστάσιος Σάλτας και Χρήστος Σκλαβούνος.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης ευχαρίστησε δημόσια τους δύο επιστήμονες δηλώνοντας:

«Ο κ. Σάλτας Αναστάσιος, Αρχιτέκτων και ο κ. Σκλαβούνος Χρήστος, Πολιτικός Μηχανικός, είναι δύο από τους πραγματικούς εθελοντές με ανιδιοτελή προσφορά προς τον Δήμο, διότι υπάρχουν και αυτοί, που πουλάνε εθελοντισμό.

Οι δύο παραπάνω εξαιρετικοί επιστήμονες και διακεκριμένοι συμπολίτες, μεταξύ των άλλων προσφορών προς τον Δήμο, συνέταξαν δωρεάν και την μελέτη για την κατασκευή της εξέδρας στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου Μεγάρων, έργο το οποίο έχει ήδη χρηματοδοτηθεί και σύντομα θα κατασκευαστεί.

Τους συγχαίρουμε δημοσίως και τους ευχαριστούμε εγκαρδίως, για ότι έχουν κάνει μέχρι σήμερα για το Δήμο μας και για όσα θα κάνουν και στο μέλλον, για τα οποία είμαστε σίγουροι.»

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button