2ο Διεθνές Βραβείο στο ΓΕΛ Νέας Περάμου για την ταινία Μικρά Ασία 1922 – Νέα Πέραμος 2022: Μια θάλασσα μνήμη

Βραβεία 4ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ»

Ακόμα ένα διεθνές βραβείο (2o Διεθνές Βραβείο) για την ταινία του Γενικού Λυκείου Νέας Περάμου, “Μικρά Ασία 1922 – Νέα Πέραμος 2022: Μια θάλασσα μνήμη” [το προηγούμενο ανακοινώθηκε τον Αύγουστο στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας «Η ιστορία σου, είναι ιστορία της πόλης σου»], αυτή τη φορά στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ».

Όπως μας αναφέρει η διευθύντρια του ΓΕ.Λ. Νέας Περάμου, Δρ. Σκληρού Θεοφανή (Μαθηματικός-Καθηγήτρια Πληροφορικής – Δρ. Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών), η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Αρχείο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. διοργάνωσαν τον 4ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ» για τους/τις μαθητές/μαθήτριες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων της Ελλάδας και της Ομογένειας, δημόσιων και ιδιωτικών.

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η αξιοποίηση και χρήση των οπτικοακουστικών τεκμηρίων του Αρχείου της ΕΡΤ στη δημιουργία μαθητικών ταινιών μικρού μήκους ώστε να αναδειχθεί η οπτικοακουστική μας κληρονομιά με τη ματιά των νεότερων γενεών.

Διαβάστε την ανακοίνωση των βραβείων στο σύνδεσμο εδώ.

Τέλος, η Διευθύντρια του σχολείου συγχαίρει τους συμμετέχοντες, ενώ ευχαριστεί ιδιαίτερα την προϊσταμένη του Τμήματος της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υ.ΠΑΙ.Θ, κα Σοφία Παπαδημητρίου που μύησε την ίδια και τους μαθητές του σχολείου, σε όποιο σχολείο και αν βρισκόταν (2ο Διεθνές βραβείο τον 1ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ» το 2019), στον κόσμο της Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας, σε μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2015 στην ενασχόληση της με ευρωπαϊκά προγράμματα.

ΓΕΛ Νέας Περάμου Ταινία Μικρά Ασία 2022

ΓΕΛ Νέας Περάμου Ταινία Μικρά Ασία 2022

ΓΕΛ Νέας Περάμου Ταινία Μικρά Ασία 2022

ΓΕΛ Νέας Περάμου Ταινία Μικρά Ασία 2022

ΓΕΛ Νέας Περάμου Ταινία Μικρά Ασία 2022

ΓΕΛ Νέας Περάμου Ταινία Μικρά Ασία 2022

Παρόμοια άρθρα

Back to top button