Ειδική Μοριοδότηση για τους μαθητές της Μάνδρας με παρέμβαση του κ. Μπούρα

Με την με αριθμό 30898/19-09-2019 απόφαση που υπεγράφη χτες από την Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως οι μαθητές, που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2019 και κατοικούν στη Δημοτική Ενότητα Μάνδρας, η οποία επλήγη το Νοέμβριο του 2017 από τη φονική πλημμύρα, τυγχάνουν ειδικής μοριοδότησης.

Η απόφαση αυτή της Υπουργού δικαιώνει τις ενέργειες του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής Θανάση Μπούρα, ο οποίος με προσωπική πρωτοβουλία και παρεμβάσεις από τη πρώτη στιγμή που ανέκυψε το θέμα αμέσως μετά την καταστροφική πλημμύρα του 2017, βρέθηκε κοντά τόσο στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων όσο και στους μαθητές που έδιναν τον δικό τους αγώνα υπό αντίξοες συνθήκες.

Με συνεχείς πιέσεις και επίκαιρες ερωτήσεις προς την τότε πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, ο κ. Μπούρας κατάφερε να δοθεί ειδική μοριοδότηση στους μαθητές της πληγείσας περιοχής που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2018. Έτσι, λοιπόν, για δεύτερη συνεχή χρονιά με αυτή την υπουργική απόφαση, παίρνει σάρκα και οστά το αίτημα των μαθητών προκειμένου να τύχουν της ειδικής μοριοδότησης και για τις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2019.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button