ΝΔ Μεγάρων: «Ισχυρή η παρουσία του κόσμου στην ομιλία του Κώστα Τσιάρα»

Ο πρόεδρος, Γιώργος Σακελλαρίου και τα μέλη της ΔΗΜ. Τ.Ο. Μεγάρων – Νέας Περάμου, ευχαριστούν όλους όσοι παρευρέθηκαν στην κομματική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Κώστα Τσιάρα, όπως επισημαίνει σχετικό δελτίο τύπου που στη συνέχεια αναφέρει:

«Η παρουσία του κόσμου που κατέκλυσε τον χώρο του DIONYSOS PALACE ήταν ισχυρή, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη των πολιτών στην Τοπική Οργάνωση και στο έργο που προσφέρει στις τοπικές κοινωνίες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

Ευχαριστούμε επίσης την Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ Δυτικής Αττικής για την αρωγή τους στην οργάνωση της εκδήλωσης, αλλά και τον Τοπικό Τύπο για την δημοσιογραφική κάλυψη και προβολή της εκδήλωσης».

Παρών και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Γιώργος Κώτσηρας, ο οποίος με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Σε μια κατάμεστη αίθουσα στα Μέγαρα, η Δ.Ε.Ε.Π. Δυτικής Αττικής και η ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεγάρων – Νέας Περάμου της Νέας Δημοκρατίας, συνδιοργάνωσαν απόψε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Μεταρρυθμίσεις στη Δικαιοσύνη – Οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες για μία Δικαιοσύνη κοντά στην κοινωνία και στις ανάγκες των πολιτών» και κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα.

Η μαζική παρουσία των πολιτών έδειξε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας των Μεγάρων και, ευρύτερα, της Δυτικής Αττικής στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και την προσπάθεια που κάνει καθημερινά!
Στο πεδίο της Δικαιοσύνης υλοποιούμε μεταρρυθμίσεις, που ενισχύουν την αποδοτικότητα και την ποιότητα του συστήματος απονομής δικαιοσύνης και παράλληλα προωθούν τη διεθνή δικαστική συνεργασία. Μαζί με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, συνεχίζουμε να ασκούμε και να εφαρμόζουμε μία συντονισμένη και συνεκτική πολιτική, με στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη απονομή της Δικαιοσύνης, την ενίσχυση της διεθνούς συνεργασίας και την περαιτέρω θωράκιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δ. Αττικής, κ. Κούλα Παραδείση και ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μεγάρων, Γιώργος Σακελλαρίου, καλωσόρισαν όλους τους προσκεκλημένους και τον κόσμο που παραβρέθηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην εκδήλωση – ομιλία του Υπουργού, χαιρετισμό απηύθηναν τόσο ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Κώτσηρας, όσο και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Θανάσης Μπούρας, ο γραμματέας της Βουλής, Ευάγγελος Λιάκος και ο πολιτευτής (α’ επιλαχών βουλευτής Δ. Αττικής), Σταμάτης Πουλής.

Ο α’ επιλαχών βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής, Σταμάτης Πουλής, που συμμετείχε στην εκδήλωση, όπως προαναφέρθηκε, στην τοποθέτησή του σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Αυτή η κυβέρνηση έχει κάνει πολλά για τη Δυτική Αττική και συνεχίζει καθημερινά, με ουσιαστικό έργο και αναπτυξιακές παρεμβάσεις».

Στη συνέχεια του δελτίου τύπου εκ του γραφείου του αναφέρει: «Τους τελευταίους μήνες, όλοι είμαστε μάρτυρες της προσωπικής επίθεσης και χυδαίας στοχοποίησης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχει συντονιστεί από τα γνωστά παράκεντρα που λειτουργούσαν ως παραδικαστικό σύστημα τα προηγούμενα χρόνια, τα οποία έχουν σκοπό να πλήξουν τον Πρωθυπουργό εμπλέκοντάς τον σε δήθεν σκάνδαλα.

Έχοντας βιώσει ο ίδιος τι σημαίνει σκευωρία, ψέμα και στοχοποίηση, δεν εκπλήσσομαι από τις γνωστές τακτικές του ΣΥΡΙΖΑ και των οργάνων του.
Τόνισα ότι δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας και ήθους από κανέναν Βαξεβάνη, κανέναν Πολάκη, από κανέναν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν θα αφήσουμε κανέναν να βάλει τρικλοποδιά στον Μητσοτάκη, γιατί τρικλοποδιά στον Μητσοτάκη, σημαίνει τρικλοποδιά στο μέλλον της Ελλάδας.

Προχωράμε με το κεφάλι ψηλά και με την βεβαιότητα ότι η αλήθεια θα λάμψει και η @NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο τέλος της τετραετίας θα είναι και πάλι Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι και πάλι Πρωθυπουργός».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button