Δωρεάν διανομή φρούτων στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, στα Μέγαρα, στο Στρατουδάκειο πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μεγαρέων στο Κουρκούρι και στο Δημοτικό Κατάστημα της Νέας Περάμου θα γίνει δωρεάν διανομή σαράντα πέντε τόνων Φρούτων (νεκταρίνια) σε οικογένειες του Δήμου Μεγαρέων.

Τα Νεκταρίνια είναι προσφορά της Οργάνωσης Παραγωγών του Αγροτικού Συνεταιρισμού “Ο Ερμής”, του Μακροχωρίου Βέροιας, του Νομού Ημαθίας, σε συνεννόηση με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεγαρέων.

H  αρμόδια Αντιδήμαρχος Μεγάρων Κα Ελένη Ρήγα δήλωσε:

«Η διανομή θα γίνει την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, στα Μέγαρα στο χώρο μπροστά από το Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο από τις 8:30 το πρωί και από το Δημοτικό Κατάστημα της Νέας Περάμου από τις 9:30 το πρωί.

Δικαιούχοι είναι άτομα που συμμετέχουν σε διάφορα προγράμματα Κοινωνικής Αρωγής, δηλαδή ΤΕΒΑ και ΚΕΑ, ΑμεΑ, άτομα που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Νέας Περάμου και από το συσσίτιο της Εκκλησίας καθώς και Τρίτεκνοι & Πολύτεκνοι.

Εκ μέρους του Δήμου Μεγαρέων θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού “Ο Ερμής” και όλους όσους συνδράμουν στην διαδικασία της διανομής.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button