Δήμος Μεγαρέων: «Βοήθεια στις πυρόπληκτες περιοχές»

Ακολουθεί δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων:

Η φωτιά, που για μέρες ολόκληρες έκαψε εκτός των άλλων περιοχών και την Βόρεια Εύβοια δημιούργησε τεράστιες ζημιές σε περιουσίες και στα δάση και άνθρωποι βρέθηκαν ξαφνικά στο δρόμο δίχως τίποτα.

Κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους, τους πυρόπληκτους βρέθηκε ο Δήμος Μεγαρέων παρότι ακόμα επουλώνει τις πληγές από την πυρκαγιά των Γερανείων, που συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης μέσω του Τοπικού Συμβουλίου Μεγάρων και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάπτυξης Λουτροπύργου (ΠΕΣΑΛ) και τα έστειλε στο Δήμο Μαντουδίου.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Αυτές τις ώρες της μεγάλης καταστροφής, πράξεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πυρόπληκτους είναι άξιες κάθε επαίνου και πολλών συγχαρητηρίων.
Θέλω να συγχαρώ τα μέλη και την Πρόεδρο του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μεγάρων καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. και την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάπτυξης Λουτροπύργου και την ομάδα των εθελοντών που συγκέντρωσαν τα είδη πρώτης ανάγκης.

Τους ευχαριστώ και τους συγχαίρω και πραγματικά αισθάνομαι ως Δήμαρχος Μεγαρέων τιμή και υπερηφάνεια γι’ αυτή τη δράση».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button