Φωτιά στο Αλεποχώρι στον οικισμό Βιολέτα των ορίων Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας

Update: Ώρα: 13:50μμ. Η φωτιά στον οικισμό Βιολέτα Αλεποχωρίου εντός των ορίων του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, ετέθη υπό πλήρη έλεγχο. Κλιμάκιο και δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιτηρούν και επιβλέπουν για κάθε πιθανό ενδεχόμενο.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον δήμαρχο Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη, μας ανέφερε ότι ο ίδιος και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Κωνσταντίνος Φυλακτός, ήταν παρόντες από την πρώτη στιγμή στο συμβάν, το οποίο κατέκαψε περί τα 15 με 20 στρέμματα γης. Παρών επίσης ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος.

φωτογραφία Μελέτη Ρήγα (Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων ΚΟΥΡΟΣ)

Update: Ώρα 13:15μμ. Διαρκείς οι ρίψεις νερού από τα δύο πλέον ελικόπτερα έχουν θέσει μερικώς υπό έλεγχο τη φωτιά. Σημαντικότατη και η συνδρομή της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων ΚΟΥΡΟΣ, που από την πρώτη κιόλας στιγμή προσέτρεξε στο συμβάν με δύο οχήματα.

φωτογραφίες Μελέτη Ρήγα (Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων ΚΟΥΡΟΣ)

Update: Ώρα 12:55μμ: Στην προσπάθεια κατάσβεσης συνδράμει και ελικόπτερο με ρίψεις νερού. Προς στιγμήν οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μερικό έλεγχο της πυρκαγιάς καθώς ο καπνός δεν είναι τόσο πυκνός.

Στο σημείο σπεύδουν και εθελοντές. Κατά την πληροφόρησή μας, η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Αλεποχωρίου. (ΕΠΟΜΕΑ)

Φωτιά αυτήν την ώρα 12:30μμ, Τετάρτη 11 Αυγούστου στο Αλεποχώρι στον οικισμό Βιολέτα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεγάρων επιχειρεί με 5 πυροσβεστικά οχήματα και τρεις υδροφόρες της Περιφέρειας Αττικής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button