Δήμαρχος Μεγαρέων: Έλαμψε η πρώτη «Λευκή Νύχτα» στα Μέγαρα

Στο πνεύμα και τους ρυθμούς της «Λευκής Νύχτας», κινήθηκε το εμπορικό κέντρο των Μεγάρων, την Κυριακή 4 Νοέμβρη 2018, με πλήθος επισκεπτών να δημιουργούν το αδιαχώρητο στις πλατείες, στους πεζόδρομους και στα παρακείμενα στενά με εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης.

Την εν λόγω εκδήλωση, διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία ο Δήμος Μεγαρέων, ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγάρων, ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Μεγάρων, οι Εθελοντικές ομάδες των Μεγάρων, τα χορευτικά συγκροτήματα Μεγάρων και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Μεγάρων.

Ήταν μια νύχτα, όπου έλαμψαν όλοι οι επίσημοι φορείς της πόλης και οι πολίτες με την ενεργή συμμετοχή τους. Ζωντανή μουσική, disk jockey, τραγούδι, χορός, μαγείρεμα, διαγωνισμός βιτρίνας, επίδειξη μόδας και πολλά είδη πρωτότυπων δραστηριοτήτων αποτέλεσαν τις βασικές δράσεις αυτής της μοναδικής νύχτας για την αγορά της πόλης των Μεγάρων.
Ήταν μια εκδήλωση, που σκοπό είχε, να τονώσει την εμπορική δραστηριότητα της τοπικής αγοράς μέσα από δελεαστικές εκπτώσεις και προσφορές σε συνδυασμό με μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης στο μήνυμά του μεταφέρει, πως «η Λευκή Νύχτα ξεπέρασε κάθε προσδοκία προσφέροντας μοναδικές και πρωτόγνωρες στιγμές για τον κάθε επισκέπτη, που βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο της πόλης το βράδυ της Κυριακής».

Καταλήγοντας ο κ. Σταμούλης δηλώνει πως «η εκδήλωση αποτέλεσε ένα ιδιαίτερα μεγάλο πολιτιστικό και εμπορικό γεγονός, διότι το εμπορικό κέντρο των Μεγάρων κατέστη πόλος έλξης και ενδιαφέροντος όλων των ηλικιών, που κατέκλυσαν την Μεγαρίτικη αγορά και υπάρχουν προοπτικές να καθιερωθεί ως ένας θεσμός για τη περιοχή των Μεγάρων, που χρόνο με το χρόνο θα γιγαντώνεται αφού θα εμπλουτίζεται συνεχώς με πρωτότυπες εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button