Συγχαρητήρια του Δημάρχου για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Γιορτάστηκε κι εφέτος σε κλίμα ομοψυχίας και εθνικής ανάτασης, πανηγυρικά το έπος του 1940 με εκδηλώσεις στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο με Δοξολογία, κατάθεση Στεφάνων και την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Σε μία ηλιόλουστη και πραγματικά λαμπρή ημέρα γιορτάστηκε πανηγυρικά η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 κι επιθυμώ να συγχαρώ όλους όσους συνεργάστηκαν και συμμετείχαν στις φετινές γιορταστικές εκδηλώσεις τόσο στα Μέγαρα όσο και στη Νέα Πέραμο.
Σε κάθε περίπτωση θέλω να συγχαρώ τη μαθητιώσα νεολαία, τους φορείς, που παρέλασαν, τους εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για την παρουσία τους, την Κα Παρασκευή Κάρκα, Χημικό Μηχανικό, Διδάκτορα Ε.Μ.Π. για την εκφώνηση του ενθουσιώδους πανηγυρικού της ημέρας στα Μέγαρα και την Κα Μάρθα Γκόλια, Δημοτική Υπάλληλο στη Νέα Πέραμο, τους μαθητές και μαθήτριες των Παιδικών Σταθμών, των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων του Δήμου Μεγαρέων, την Πυροσβεστική, τους Λαογραφικούς φορείς, τους Προσκόπους και τις Οδηγούς, τις εθελοντικές ομάδες Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ, Σώμα Έρευνας και Διάσωσης Μεγάρων (Σ.Ε.Δ.), τον Αρχιμουσικό κ. Σπύρο Μπερδελή και τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής, τους τελετάρχες και ιδιαίτερα την κ. Ελένη Κόμπουλη και κ. θοδωρή Γεωργαντζά και όλο το προσωπικό του Δήμου, που εργάστηκε και πέραν του κανονικού ωραρίου, έτσι ώστε όλα να είναι άψογα στην διοργάνωση της Εθνικής μας εορτής.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button