«Τώρα»: Τριτοκοσμικές εικόνες στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μεγάρων

Καλούμε την διοίκηση του Δήμου να παρέμβει άμεσα και να αποκαταστήσει τα προβλήματα.

Μια επίσκεψη του επικεφαλής μας κ. Γιώργου Μπερδελή στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μεγάρων, στάθηκε αρκετή για να βγουν στην επιφάνεια οι τριτοκοσμικές εικόνες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που μέσω του δελτίου Τύπου παραθέτουμε.

Η απαράδεκτη κατάσταση, ξάφνιασε τον κ. Μπερδελή που βρέθηκε στον Ιερό χώρο του Κοιμητηρίου Μεγάρων έπειτα από καταγγελίες πολιτών.
Όπως μπορούν να διαπιστώσουν οι συμπολίτες μας και στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μεγάρων τα πάντα έχουν αφεθεί στην μοίρα τους.

Τάφοι ανοικτοί χωρίς περιτοίχιση, μπάζα αλλά και σκουπίδια ανάμεσά τους, συνθέτουν μια άθλια εικόνα σε έναν Ιερό χώρο που πρέπει να τυγχάνει το σεβασμό όλων μας και ιδιαίτερα αυτών που διοικούν σήμερα τον Δήμο Μεγάρων.

Ο συνδυασμός «Τώρα» είναι μια δημοτική παράταξη που συστάθηκε για να αφουγκράζεται τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των δημοτών.
Μια δημοτική παράταξη που εκ του θεσμικού της ρόλου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όχι μόνο ελέγχει την διοίκηση, αλλά προωθεί και απαιτεί την επίλυση των μεγάλων ή μικρών προβλημάτων της καθημερινότητας που προκύπτουν στον Δήμο Μεγαρέων.

Αφουγκραζόμενοι τις καταγγελίες των πολιτών για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον Ιερό χώρο του Δημοτικού Κοιμητηρίου Μεγάρων, καλούμε την διοίκηση του Δήμου να παρέμβει άμεσα και να αποκαταστήσει τα προβλήματα και εν τέλει την γενικότερη εικόνα στο Κοιμητήριο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button