Κατασκευή τεχνικού έργου στη Ν. Πέραμο για τις πλημμύρες ζητάει ο Γρ. Σταμούλης

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης ζητεί από την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής, την κατασκευή τεχνικού έργου, που θα προστατεύει την κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική οδό από τις πλημμύρες, στο Ρέμα Γιώργου στη Νέα Πέραμο.

Δελτίο τύπου:

Σοβαρό είναι το πρόβλημα που υφίσταται στην παλιά Εθνική Οδό στην είσοδο της Νέας Περάμου, περιοχή «ρέμα Γιώργου» που πλημμυρίζει όταν βρέχει και διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων.

Εκεί χρειάζεται ενόψει του χειμώνα η κατασκευή κάποιου τεχνικού έργου με το οποίο θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση και μάλιστα όσο το δυνατόν συντομότερα.

Για τον λόγο αυτό ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης έστειλε με έγγραφό του (αριθμ. Πρωτ: 260/22.5.2020) προς τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Λευτέρη Κοσμόπουλο σχετικό αίτημα.

Στο έγγραφό του αυτό ο κ. Σταμούλης αναφέρει:
«Σας γνωρίζουμε ότι η παλαιά Εθνική Οδός (ΠΕΟΑΚ) στην είσοδο της Νέας Περάμου του Δήμου Μεγαρέων, περιοχή ρέμα Γιώργη, πλημμυρίζει με την παραμικρή νεροποντή, με αποτέλεσμα να διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της εθνικής οδού, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα τόσο στην κυκλοφορία, όσο και στην λειτουργία της πόλης της Νέας Περάμου.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας για την κατασκευή του τεχνικού έργου, που θα προστατεύει την εθνική οδό από τις πλημμύρες, που διακόπτουν την κυκλοφορία, προκειμένου να προλάβουμε τα προβλήματα του επόμενο χειμώνα.

Με την βεβαιότητα, ότι θα ανταποκριθείτε άμεσα στο δίκαιο αίτημα μας, που δεν αφορά μόνο σε πρόβλημα του Δήμου, αλλά και σε πρόβλημα της εθνικής κυκλοφορίας, σας ευχαριστούμε των προτέρων.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button