Δ. Μεγαρέων: Παρουσίαση του ημερολογίου του Δήμου για το 2023 στο Στρατουδάκειο στις 18/12

Σύμφωνα με δελτίο τύπου την Κυριακή 18η Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:30, στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μεγαρέων, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της παρουσίασης του ημερολογίου του Δήμου Μεγαρέων για το 2023, «Με 2 ματιές».

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν καλλιτεχνικά δρώμενα με ζωντανή μουσική επένδυση και την ευθύνη του συντονισμού και της παρουσίασης θα έχει η συμπολίτισσα δασκάλα, Ιωάννα Μουρτζούκου.
Στις σελίδες αυτού του πρωτότυπου ημερολογίου «Με 2 ματιές» περιλαμβάνονται 22 εικόνες έργων ζωγραφικής, που έχουν έντονη την παρουσία της Μεγαρίτικης φορεσιάς τα οποία μεταφέρονται στο σήμερα με τον φωτογραφικό φακό του συμπολίτη Γιώργου Μουστάκα και την προσωπική επιμέλεια του πολυπράγμωνος Μίλτου Κατρακούλη.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Μέσα από αυτό το ημερολόγιο ξυπνούν συναισθήματα και μνήμες του παρελθόντος. Η ιδέα είναι οι πρωταγωνιστές μιας άλλης εποχής να μεταφερθούν με νέους ήρωες μέσα σε ένα ταξίδι αστραπή από το χθές στο τώρα. Ένα τεράστιο μπράβο στον φίλο, Μίλτο Κατρακούλη, που ήταν η ψυχή της έκδοσης και σε όλους όσοι συνεργάστηκαν και βοήθησαν για να υπάρξει αυτό το θαυμάσιο αποτέλεσμα».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button