Δ. Μεγαρέων: «Ανοίγει ο δρόμος προς τη Νέα Πέραμο στον ισόπεδο κυκλικό κόμβο και στη γέφυρα προς τη Βαρέα πριν τις εθνικές εκλογές»

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων αναφέρει: «Επιτέλους ύστερα από μεγάλη ταλαιπωρία το έργο ολοκληρώνεται και πριν από τις εκλογές ο δρόμος θα ανοίξει τόσο στον ισόπεδο κυκλικό κόμβο της ΠΕΟΑΚ που θα ελευθερώσει την κυκλοφορία των οχημάτων από και προς τη Νέα Πέραμο αλλά και θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων προς την παραλία της Βαρέας στη γέφυρα της ΠΕΟΑΚ στο τέλος της 28ης Οκτωβρίου στα Καμίνια.

Υστερα από νέα παρέμβαση του δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Εργων με το υπ’ αριθμ. Β/Ε2/Φ4.7/179624 / 6 Ιουνίου 2023 έγγραφο ενημέρωσε τον Δήμαρχο αναφέροντας τα εξής: « στο πλαίσιο της επικοινωνίας μας και με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών και των χρηστών του οδικού δικτύου της περιοχής αρμοδιότητός σας, σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφορία επί της ΠΕΟ στο τμήμα Μέγαρα – Νέα Πέραμος, που διέρχεται κάτω από τον αυτοκινητόδρομο δια του Τεχνικού Κάτω Διάβασης Κ007 (και στον ισόπεδο κυκλικό κόμβο) και η κυκλοφορία της τοπικής οδού, που διέρχεται κάτω από τον αυτοκινητόδρομο διά του Τεχνικού Κάτω Διάβασης Κ013 θα αποκατασταθεί έως 24 Ιουνίου 2023 πριν τις επαναληπτικές εθνικές εκλογές».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button