Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής: Νέες πολιτιστικές δράσεις

Η Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο στήριξης των πολιτιστικών δρώμενων στην περιοχή, στηρίζει και χρηματοδοτεί δύο παραστάσεις για τον μήνα Αύγουστο, στην Δημοτική Ενότητα Νέας Περάμου του Δήμου Μεγαρέων, καθώς και στον Δήμο Ελευσίνας.

Αναλυτικότερα:

Στην Δημοτική Ενότητα Νέας Περάμου του Δήμου Μεγαρέων, διοργανώνεται η παράσταση «Όσο υπάρχουν άγγελοι», (μία παράσταση του Στέλιου Παπαδόπουλου και Γιώργου Βαλάρη) σε σκηνοθεσία του Γιώργου Ματαράγκα, την Κυριακή 05/08/2018 και ώρα 21:00 στην παραλία της Νέας Περάμου. Η παράσταση αυτή εντάσσεται στα πολιτιστικά δρώμενα της Δ.Ε. Νέας Περάμου.
Είσοδος ελεύθερη

Στην Ελευσίνα, παρουσιάζεται από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος η αρχαία τραγωδία του Ευριπίδη «ΟΡΕΣΤΗΣ», σε σκηνοθεσία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου κ. Γιάννη Αναστασάκη, την Τετάρτη 29/08/2018 και ώρα 20:30 μ.μ. στο Παλαιό Ελαιουργείο στην παραλία Ελευσίνας (πολυχώρος Αισχυλείων).
Η παράσταση αυτή εντάσσεται στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Ελευσίνας ,«ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ 2018».
Είσοδος ελεύθερη με πρόσκληση από την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής.
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 213 – 2047002/003/117

** Η μουσική εκδήλωση του Διονύση Τσακνή, που είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα 06/08/2018, ενταγμένη στα πολιτιστικά δρώμενα της Δημοτικής Ενότητας Βιλίων, «ΛΑΜΠΕΤΕΙΑ 2018» του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας & Ερυθρών, ακυρώνεται με απόφαση του Δήμου, ως ένδειξη συμπαράστασης στα θύματα των πυρόπληκτων περιοχών στην Ανατολική Αττική.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button