Εκθεσιακό περίπτερο του Κούρου «Δεν Τρέχω στην Πόλη μου 2017» στην 9η Μεγάρων Γη

Το Τμήμα Οδικής Ασφάλειας της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων Α.Ο. Κούρος διοργανώνει εκθεσιακό περίπτερο στα πλαίσια της 9ης Έκθεσης Μεγάρων γη , στις 1, 2 , 3 , & 4 Σεπτεμβρίου 2017 στο Αλσύλλιο Θεόγνιδος , για 6η συνεχόμενη χρονιά για να ενημερώσουμε τους επισκέπτες μικρούς & μεγάλους για τους κινδύνους στο δρόμο με όχημα αλλά και ως πεζός .

Στην προσπάθειά μας αυτή εξασφαλίσαμε για πολλοστή φορά την στήριξη του Δήμου Μεγαρέων, της ΔΗ.Κ.Ε. ΔΗ.ΜΕ. , του Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων , της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ) και άλλων κρατικών και μη φορέων.

Συγκεκριμένα το ‘’ Εκθεσιακό Περίπτερο ‘’ θα αποτελείται από την είσοδο- banners με τα λογότυπα των υποστηρικτών , χορηγών και διοργανωτών καθώς και το όνομα του περιπτέρου
”Δεν Τρέχω στην Πόλη μου 2017”

Στον ευρύτερο χώρο θα τοποθετηθεί προσωρινό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά από 2 έως 10 ετών όπου στους συμμετέχοντες θα απονέμεται ‘’ Ενδεικτικό Δίπλωμα Οδήγησης Ποδηλάτου ‘’ καθώς και διαθεματικές δραστηριότητες.

Αλλά και και μια όμορφη έκπληξη-εκδήλωση για τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους μας με πολλά δώρα . Την Κυριακή  3 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί παράσταση – θέατρο Σκιών ” Τάσος Γεωργίου” με θέμα ” Ελληνάρας, ο Καραγκιόζης Οδηγός” , η είσοδος δωρεάν.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button