Αθ. Μπούρας: «Προσωπική δικαίωση η έκβαση για το ΓΠΣ Μεγάρων»

Δελτίο τύπου από το γραφείο του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Δυτικής Αττικής, κ. Θανάση Μπούρα, ενημερώνει για την αίσια έκβαση που είχε η πολυετής υπόθεση του Γ.Π.Σ. Μεγάρων, καθώς και για όλες τις ενέργειες και παρεμβάσεις που έχει κάνει για να τελεσφορήσει θετικά υπέρ του Δήμου Μεγαρέων και το συμφέρον των πολιτών. Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 345/15.06.2021, τεύχος Δ’, η «Αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) της Δημοτικής Ενότητας Μεγαρέων του Δήμου Μεγαρέων (Ν. Αττικής)».

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, είχε ήδη ενημερώσει με το από 11.06.2021 Δελτίο Τύπου προς το megaratv, ότι υπεγράφη από τον αρμόδιο Υπουργό και απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, το ΓΠΣ Μεγάρων.

Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας για την ολοκλήρωση του ΓΠΣ Μεγάρων, ο κ. Μπούρας ενημέρωνε τους πολίτες για όλες τις ενέργειες, στις οποίες προέβη, με αντίστοιχα δελτία τύπου και δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος αποτελεί προσωπική δικαίωση του κ. Μπούρα, καθώς έχει ασχοληθεί και έχει αγωνιστεί για πάρα πολλά χρόνια, μέσω προσωπικών του παρεμβάσεων προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου σήμερα το ΓΠΣ Μεγάρων να αποτελεί πραγματικότητα και ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για την ανάπτυξη της περιοχής και την διευκόλυνση των κατοίκων της περιοχής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button