Δηλώσεις Π. Μαργέτη και Σ. Κορώση αμέσως μετά το εκλογικό αποτέλεσμα [βίντεο]

Γρ. Σταμούλης: «Θα σταθούμε δίπλα με κάθε δύναμη στον δήμαρχο Μαργέτη και στη νέα διοίκηση»

Η μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων κατά τη 2η Κυριακή στον Δήμο Μεγαρέων άρχισε αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης σε όλα τα εκλογικά τμήματα και λίγο μετά τις 19:00 άρχισαν να καταφθάνουν τα πρώτα αποτελέσματα τα οποία και φανέρωσαν τη σαφή υπεροχή σε ψήφους του Παναγιώτη Μαργέτη και του συνδυασμού του ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, έναντι του Σπύρου Κορώση επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.

Το MegaraTv ήταν εκεί και κατέγραψε τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά και τα πρώτα σχόλια και δηλώσεις των κυρίων Μαργέτη και Κορώση.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι σε δήλωση που αφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα προέβη και ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης:

«Σήμερα ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής για την επόμενη πενταετία. Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Μαργέτη, ο οποίος είναι ο νικητής των εκλογών στον Δήμο μας και θα είναι από 1η Ιανουαρίου 2024 ο νέος δήμαρχος Μεγαρέων, με ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, που τον επιφορτίζει με επιπλέον ευθύνες.

Η πρόοδος, η ευημερία και η ανάπτυξη του τόπου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο πρωταρχικός μας στόχος. Θα σταθούμε δίπλα με κάθε δύναμη στον δήμαρχο Μαργέτη και στη νέα διοίκηση, με κριτική και υποστηρικτική διάθεση, υπηρετώντας αυτό ακριβώς το ιερό καθήκον».

Ο Παναγιώτης Μαργέτης του συνδυασμού Ορίζοντες, είναι ο νέος δήμαρχος του Δήμου Μεγαρέων για την πενταετία 2024-2028, με ποσοστό 68,09% και 10.597 ψήφους.

Στη δεύτερη θέση ο συνδυασμός Νέα Δύναμη, με υποψήφιο δήμαρχο τον Σπύρο Κορώση, με ποσοστό 31,91 % και 4.966 ψήφους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button