807.945€ για αθλητικές εγκαταστάσεις Δ. Μεγαρέων

Το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» της Πράξης «Κατασκευή, επισκευή και Συντήρηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Μεγαρέων» προϋπολογισμού 807.945,94 € υπεγράφη από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Δήλωση Γιώργου Κώτσηρα, Βουλευτή Δυτικής Αττικής, για την ενίσχυση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μεγαρέων από το Υπουργείο Αθλητισμού Προϋπολογισμού 807.945,94 €:

«Ιδιαιτέρως σημαντική η υπογραφή της Σύμφωνης Γνώμης για υποβολή στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» της Πράξης «Κατασκευή, επισκευή και Συντήρηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Μεγαρέων» προϋπολογισμού 807.945,94€ από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Ο Υφυπουργός ανταποκρίθηκε και στα συμπληρωματικά αιτήματα του Δήμου Μεγαρέων για την ενίσχυση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή. Αυτές οι ενέργειες ευνοούν την καθημερινότητα των πολιτών και αποτυπώνουν την επίγνωση της σημασίας του αθλητισμού για τις σύγχρονες κοινωνίες. Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους πολίτες της Δυτικής Αττικής με πράξεις που αφορούν στη βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης τους.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button