Μαζί με Όραμα: Συνάντηση του επικεφαλής Κλεάνθη Βαρελά με την ΟΝΝΕΔ Μεγάρων Νέας Περάμου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 ανάμεσα στον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» κ. Κλεάνθη Βαρελά και το νεοεκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ Μεγάρων και Νέας Περάμου στο οποίο προεδρεύει ο κ. Δημήτριος Ζωγράφος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από τις προοπτικές που έχει η νεολαία της περιοχής μας να εργαστεί στον τομέα που επενδύει ή έχει επενδύσει και να παράξει έργο προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Η φυγή των νέων ανθρώπων σε άλλα αστικά κέντρα της χώρας μας και σε χώρες του εξωτερικού, είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει την εκάστοτε δημοτική αρχή. Είναι άπειρα τα παραδείγματα άλλων δήμων που μέσα από την εφαρμογή καινοτόμων προγραμμάτων βασισμένα σε νέες τεχνολογίες έχουν κρατήσει νέους στην περιοχή τους. Επίσης συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσέλκυση νέου κόσμου στην περιοχή μας, με την δημιουργία υποδομών όπως επίσης και οι προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης του δήμου μας.

Οι νέοι με την ζωντάνια τους, την καθαρή σκέψη τους, τους ανοιχτούς ορίζοντες και με τις γνώσεις τους αποτελούν μεγάλο κεφάλαιο για την κοινωνία μας και πρέπει να συνεργαστούμε μαζί τους ώστε να υπάρξει ένα καλύτερο αύριο για την νεολαία. Ο συνδυασμός «Μαζί με Όραμα» έχει αποδείξει έμπρακτα ότι πιστεύει στη δύναμη της νεολαίας καθώς μεγάλο μέρος των υποψηφίων συμβούλων στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν νέοι και νέες κάτω των 30 ετών.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας κατά της διασποράς του COVID 19.

Εκ του γραφείου Τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button