ΣΥΡΙΖΑ Δ. Αττικής: «Σταθερά μαζί με τους εργαζόμενους Ναυπηγείων Ελευσίνας στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα τους

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής, σχετικά με τη συμμετοχή μελών της και του βουλευτή Δυτικής Αττικής, Γιώργου Τσίπρα, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων των Ναυπηγείων Ελευσίνας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, απεστάλη με το εξής περιεχόμενο:

Την Τρίτη 18/1, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής, μαζί με τον βουλευτή Δυτικής Αττικής, Γιώργο Τσίπρα, βρέθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων των Ναυπηγείων Ελευσίνας, που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

600 εργαζόμενοι, παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις, αναμένουν ακόμη την υπογραφή του σχεδίου εξυγίανσης της εταιρείας, το οποίο διαρκώς μετατίθεται στο μέλλον, λόγω έλλειψης πολιτικής βούλησης.

Είναι κοινός τόπος ότι αν δεν εξασφαλιστεί το πρόγραμμα νέων κορβετών από το Πολεμικό Ναυτικό, ως μια βέβαιη πηγή εσόδων, το μέλλον των Ναυπηγείων κρίνεται αβέβαιο.

Στηρίζουμε σταθερά τον αγώνα των εργαζομένων για διατήρηση των θέσεων εργασίας, αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους και στήριξη του ναυπηγοεπισκευαστικού κλάδου, ως μια στρατηγική επιλογή ανάπτυξης της χώρας.

Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής

Παρόμοια άρθρα

Back to top button