Αθ. Μπούρας: Παρεμβάσεις στον Δ. Ελευσίνας και στον Δ. Φυλής

Δελτίο τύπου του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Αθανάσιου Μπούρα για την αναφορά που κατέθεσε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την ασφάλεια των πολιτών του Δήμου Ελευσίνας:

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας με αφορμή το με αριθμό 44/19-02-2020 ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας, σχετικά με την ανάγκη αποκατάστασης του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών και της διασφάλισης της περιουσίας τους και την κυκλοφορία τους, κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Στο ψήφισμα επισημαίνεται η ανάγκη ενίσχυσης σε προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφαλείας Ελευσίνας, η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για τη σύσταση Κέντρου Διαχείρισης Καθημερινότητας καθώς και η δημιουργία ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης εν όψει της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας «Ελευσίνα 2021».

Δείτε το εν λόγω ψήφισμα εδώ..

Δελτίο τύπου του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Αθανάσιου Μπούρα για την επαναλειτουργία της γραμμής 711 Ζωφριά – Πλατεία Αττικής, του Δήμου Φυλής:

Οριστική λύση δόθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι του Δήμου Φυλής με την αλλαγή της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής Ζωφριά – Πλατεία Αττικής (711) του Δήμου Φυλής έπειτα από τις συνεχείς παρεμβάσεις του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής κ. Αθανασίου Μπούρα.

Ο κ. Μπούρας σε συνεργασία και διαρκή ενημέρωση από τον Δήμαρχο Φυλής κ. Χρήστο Παππού, το Συμβούλιο του Συλλόγου της Ζωφριάς και τους κατοίκους, παρενέβη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών καθώς και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ ζητώντας την επανεξέταση της απόφασής του για την τροποποίηση της γραμμής.

Με την απόφαση επαναλειτουργίας της γραμμής, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ, επιλύθηκε το ζήτημα των κατοίκων και ικανοποιήθηκε το αίτημά τους για την επαναλειτουργία της διαδρομής της γραμμής 711.

Ο κ. Μπούρας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των κατοίκων του Δήμου Φυλής και θα στέκεται συμπαραστάτης τους για την αντιμετώπιση και την επίλυση των προβλημάτων τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button