Δήλωση Θανάση Μπούρα για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Αθανάσιος Μπούρας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που πραγματοποίησαν τη φιλοδοξία και το στόχο τους με την εισαγωγή στην τριτοβάθμια και μεταλυκειακή εκπαίδευση. Παρά τις αντιξοότητες που έφερε η παγκόσμια πανδημία, οι μαθητές και μαθήτριες έδωσαν τον δικό τους ξεχωριστό αγώνα και πέτυχαν. Εύχομαι να χαρούν πραγματικά τη φοιτητική τους ζωή, να συνεχίζουν να θέτουν στόχους και να κατακτούν γνώση που είναι εργαλείο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Σε όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα ήθελα να τους πω να μην απογοητεύονται. Η ζωή ανοίγεται μπροστά τους με πολλές άλλες επιλογές, ικανές να τους οδηγήσουν σε πολύ καλή επαγγελματική αποκατάσταση.

Θέλω να συγχαρώ τους δασκάλους και καθηγητές των μαθητών για την συμβολή τους καθ’ όλη την πορεία της προετοιμασίας των μαθητών και μαθητριών τους.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς που στάθηκαν συνοδοιπόροι στον αγώνα των παιδιών τους.

Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button