Επαναλειτουργία Κέντρου Υγείας Μεγάρων – Δηλώσεις Υπουργού Β. Κικίλια

Το Κέντρο Υγείας Μεγάρων επισκέφτηκαν την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Στην επίσκεψη αυτή το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, οι βουλευτές Δυτικής Αττικής κ.κ. Γιώργος Κώτσηρας, Ευάγγελος Λιάκος και Αθανάσιος Μπούρας, ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Χρήστος Ροϊλός, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Δασκαλάκης Εμμανουήλ καθώς και αιρετοί του Δήμου Μεγαρέων.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Μεγάρων και του Τύπου ο βουλευτής Γιώργος Κώτσηρας απηύθυνε ευχαριστίες στον Υπουργό και τον Υφυπουργό για την ανταπόκρισή τους στις νομοθετικές πρωτοβουλίες που τέθηκαν κι έκανε λόγο για ένα σοβαρό αποτέλεσμα για την κοινωνία των Μεγάρων στο οποίο συνέδραμαν πολλοί φορείς. Ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης ανέφερε ότι επόμενος στόχος του Υπουργείου είναι η επέκταση των εφημεριών όλο τον μήνα και όχι μόνο τις 22 ημέρες που δεν εφημερεύει το Θριάσιο Νοσοκομείο, καθώς και η ενίσχυση των υποδομών και του προσωπικού μέσα από ένα σχέδιο Πρωτοβάθμιας Υγείας που είναι στα «σκαριά». Τελευταίος πήρε τον λόγο ο κ. Κικίλιας ξεκινώντας με τη βαθιά πεποίθηση ότι δε νοείται να κινδυνεύει κάποιος την ώρα που κάνει τη δουλειά του και ότι για αυτό το λόγο έχει ενημερωθεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η Ελληνική Αστυνομία.

Στη συνέχεια ο Υπουργός και ο Υφυπουργός είχαν μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με το προσωπικό του Κέντρου Υγείας και μετά το πέρας της έκαναν δηλώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Δείτε τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, του Υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη και του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, με αφορμή την επαναφορά της 24ωρης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Μεγάρων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button