Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου ΑΜΕΑ ο Αθ. Μπούρας

Ο Σύλλογος Προστασίας και Αρωγής Παιδιών με Εγκεφαλικές Κακώσεις & Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Μεγάρων πραγματοποίησε την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο κέντρο «Le Mirage». Εκεί παρευρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Αθανάσιος Μπούρας, αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου. 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης διοργανώθηκε χριστουγεννιάτικο Bazaar με πρωτότυπες χειροποίητες κατασκευές των παιδιών του συλλόγου, με σκοπό την ενίσχυσή του. O Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τον κ. Μπούρα για την διαχρονική και πολύπλευρη στήριξη του, επισημαίνοντας πως στο πρόσωπό του βρίσκουν έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι πάντα δίπλα τους και βρίσκει λύση για κάθε ζήτημα. Μάλιστα του απένειμαν μία τιμητική πλακέτα εις ένδειξη εκτίμησης της μακροχρόνιας βοήθειάς του. 

Ο κ. Μπούρας συνεχάρη τόσο τη διοίκηση, όσο και τους εργαζομένους, αλλά και τα παιδιά για το θεάρεστο έργο τους. Τους υποσχέθηκε ότι όπως μέχρι σήμερα, έτσι και στη συνέχεια θα είναι πρόθυμος να ανταποκριθεί σε κάθε θέμα που τους απασχολεί και από κοινού να προσπαθούν για την επίλυσή του. Τέλος με την ευκαιρία των εορτών τους ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία, τύχη και αισιοδοξία για το νέο έτος 2020.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button