Αρχαιρεσίες στο «ΤΩΡΑ» μετά την αποχώρηση του Γ. Μπερδελή από την ηγεσία

Την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΡΑ – ΝEA ΠΕΡΑΜΟΣ στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Ο επικεφαλής, κ. Γεώργιος Μπερδελής, κάνοντας έναν απολογισμό για την παρουσία της παράταξης στα τοπικά πολιτικά πράγματα από την σύστασή της μέχρι σήμερα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμβολή του «ΤΩΡΑ» σε επίπεδο σοβαρών προτάσεων/θέσεων από αξιόλογα στελέχη προς όφελος του τόπου, γεγονός που τυγχάνει της αναγνώρισης από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, αλλά και των πολιτών της τοπικής μας κοινωνίας.

Ο κ. Μπερδελής, πιστός στις αξίες των συλλογικών και δημοκρατικών διαδικασιών, δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές και επικεφαλής του «ΤΩΡΑ», αλλά θα είναι παρών, μαχόμενος για το αύριο της παράταξης και των συλλογικών συμφερόντων του τόπου μας. Πρότεινε δε, ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία ανάδειξης νέου επικεφαλής, η οποία και έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

Στη συνέχεια, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Μαργέτης παίρνοντας το λόγο, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για συνέχεια, εξέφρασε την πρόθεσή του να ηγηθεί της παράταξης ως υποψήφιος Δήμαρχος, αναπτύσσοντας το πολιτικό του όραμα μέσα από προγραμματικές θέσεις.
Προτάθηκε ομόφωνα σύσταση Επιτροπής Αρχαιρεσιών, η οποία θα εγγυηθεί τη διαδικασία ανάδειξης νέου επικεφαλής.

Απευθυνόμενοι προς όλους τους συμπολίτες, εμείς τα μέλη του «ΤΩΡΑ», καλούμε όποια/όποιον συμπολίτισσα/συμπολίτη προτίθεται να υποβάλλει υποψηφιότητα για να ηγηθεί του συνδυασμού στην πορεία μας προς τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να επικοινωνήσει με τα μέλη της Επιτροπής στα κάτωθι τηλέφωνα:

Κων/νος Μαργέτης 6985566878
Αθανάσιος Παπαμιχάλης 6948570980
Φύλης Κρυάδας 6955191771
Angelo van Poyer 6944444343

Ως προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων ορίζεται η 31η Ιανουαρίου 2022.

Η Επιτροπή Αρχαιρεσιών του Συνδυασμού ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΡΑ – Ν. ΠΕΡΑΜΟΣ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button