ΑΟ Κούρος: «Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση των μελών μας»

Ευχαριστήριο στον Διομήδη Μπεναρδή από τον Κούρο

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση των μελών και φίλων της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων «Κούρος» σε ταβέρνα στην Πάχη Μεγάρων την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εθελοντικής ομάδας καθώς αναφέρει στη συνέχεια:

Η συνεστίαση μετά το τέλος του καλοκαιριού έχει καθιερωθεί προκειμένου να γίνεται ένας απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου η οποία φέτος δυστυχώς σημαδεύτηκε από μεγάλες καταστροφές στην περιοχή μας. Βασικός σκοπός της συγκέντρωσης είναι η ανταλλαγή απόψεων μέσω του διαλόγου στο πλαίσιο της σύσφιξης των κοινωνικών σχέσεων και της διατήρησης της φυσικής επαφής που στις μέρες μας δυστυχώς εκλείπει.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνης Κατερινίτσας ευχήθηκε σε όλους καλό χειμώνα, υγεία και επιτυχίες στο εθελοντικό έργο της ομάδας το οποίο συνεχίζεται αδιάκοπα με δράσεις όπως τον Ποδηλατικό Γύρο των Μεγάρων την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, την Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 και πλήθος άλλων.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. ΚΟΥΡΟΣ – Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων ευχαριστεί θερμά τον επιχειρηματία και έμπορο οικοδομικών υλικών κ. ΔΙΟΜΗΔΗ ΜΠΕΝΑΡΔΗ για τη δωρεάν διάθεση και τη δωρεάν μεταφορά υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου της έδρας του ομίλου.

για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος
Κατερινίτσας Αντώνιος

Ο Γ. Γραμματέας
Νάστος Παναγιώτης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button