Π. Χατζόπουλος: «Συγχαρητήρια στο ΓΝ Θριάσιο για τη διαδικασία εμβολιασμού»

Με ευχαριστήρια επιστολή εκφράζει την εμπειρία εμβολιασμού του

Συγχαρητήρια και ευχαριστήρια επιστολή προς το Γ.Ν. Θριάσιο συνέταξε ο συμπολίτης ιατρός Παναγιώτης Χατζόπουλος, βάσει της προσωπικής εμπειρίας κατά τη διαδικασία εμβολιασμού του.

Η επιστολή:

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να συγχαρώ και να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, αφού πρώτα παρουσιάσω την εμπειρία μου σχετικά με τον εμβολιασμό έναντι της COVID- 19 στο Γ.Ν. «ΘΡΙΑΣΙΟ». Την Παρασκευή 22/1/2021 εμβολιάστηκα μαζί με άλλους υγειονομικούς.

Απ’ την προηγούμενη του εμβολιασμού είχα «βομβαρδιστεί» από e-μηνύματα για την υπενθύμιση του ραντεβού. Παραξενεύτηκα από την επιμονή και τη σπουδή του κράτους προνοίας, η οποία συνεχίστηκε πρωί-πρωί την ημέρα του εμβολιασμού με e-μήνυμα.

Κάτι συμβαίνει σκέφτηκα!
Η όλη διαδικασία, με σχεδόν μηδαμινή αναμονή και απόλυτη πειθαρχεία, διήρκησε 25- 30 λεπτά. Η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός των συναδέλφων είχαν δημιουργήσει θετικό κλίμα και όλα πήγαν καλά και ανέλπιστα γρήγορα.

Βίωσα τον εμβολιασμό κάτω από άψογες συνθήκες ,που στο τέλος ένοιωσα ευγνώμων, περήφανος και τυχερός. Ακόμη πρέπει να τονιστεί ότι, όλοι οι υγειονομικοί του νοσοκομείου προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σχετικά με τον εμβολιασμό σε εθελοντική βάση αποδεικνύοντας έτσι τον βαθμό ευθύνης και αγωνίας για την υγεία του κοινωνικού συνόλου.

Το πρόγραμμα εμβολιασμού στο «ΘΡΙΑΣΙΟ» κυλάει κάθε ημέρα στην ίδια «γραμμή» έχοντας τη δυνατότητα να γίνεται ευέλικτο όταν κατά την διάρκεια της ημέρας διαπιστωθούν ακυρώσεις εμβολιασμού και κατά συνέπεια, περίσσευμα δόσεων .

Την ίδια ημέρα, μέσω της υπάρχουσας λίστας, καλούνται εκτάκτως άλλα άτομα και εμβολιάζονται. Το όλο εγχείρημα βασίζεται σε σχεδιασμό, σειρά αποφάσεων, επανεξέταση, επικαιροποίηση, εξειδικευμένες γνώσεις, στον συντονισμό όλων των εμπλεκομένων και τέλος στις αντοχές τους.

Όλα τα παραπάνω, που νομίζω ότι συμβαίνουν σε κάθε εμβολιαστικό κέντρο, δεν είναι υποχρεωμένος ο κάθε πολίτης να τα γνωρίζει, αλλά οφείλει όποιος γνωρίζει το πολύπλοκο και σοβαρότατο αυτό εγχείρημα- πράξη ζωής, να το ομολογεί και να το διαδίδει.
Αξίζουν λοιπόν τα εύσημα, αλλά και ένα θερμό ευχαριστώ, τόσο στο δυναμικό που στελεχώνει το Νοσοκομείο όσο και στον «ενορχηστρωτή» αυτού του εγχειρήματος κ. Δημήτριο Αντ. Αντωνίου.

Με εκτίμηση
Δρ Παναγιώτης Γ. Χατζόπουλος
Διδάκτωρ Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ
Πρόεδρος του παραρτήματος Μεγάρων
της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
28ης Οκτωβρίου 68, 19100, ΜΕΓΑΡΑ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button