Αναζητά λύσεις η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Πιπιλή

Κοντά στους ανθρώπους της Δυτικής Αττικής βρίσκεται καθημερινά η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κυρία Κατερίνα Πιπιλή. Στο πλαίσιο της συμμετοχή της στις εκλογές καταγράφει τις απόψεις όσο πιο πολλών ανθρώπων της περιοχής προκειμένου να συμπληρώσει των ατζέντα των θεμάτων που χρειάζονται άμεσες λύσεις ή δρομολόγηση ενεργειών. Ήδη την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε με εκατοντάδες πολίτες, και εκπροσώπους θεσμικών φορέων και συμμετείχε σε εκδηλώσεις στις οποίες είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμπολίτες της.

 

Κατέγραψε σειρά θεμάτων που της έθεσαν ή της επισήμαναν οι συνομιλητές της, και τα οποία είτε μπορεί να αντιμετωπιστούν άμεσα, είτε θέλουν σχεδιασμό για να επιλυθούν μακροπρόθεσμα. Υποδομές, απορρίμματα, χωροταξικές παρεμβάσεις, κοινωνικά ζητήματα, ανεργία, δημιουργία θέσεων απασχόλησης, μέτρα για την στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων εντάχθηκαν προς μελέτη από την κυρία Πιπιλή. Στόχος της, μέσα από την διαδικασία καταγραφής των θεμάτων που απασχολούν την Δυτική Αττική είναι να κατηγοριοποιηθούν σε ειδικά και γενικά ώστε στη συνέχεια να υπάρξει σχεδιασμός, συντονισμένες κινήσεις και να επιλυθούν. Στόχος αναφέρει η κ. Πιπιλή είναι να κάνω πράξη την βασική μου αρχή στη ζωή η οποία είναι «ότι όταν θέλεις κάτι μπορεί και να το επιτύχεις». Θέλω να φέρω αποτελέσματα στην Δυτική Αττική που θα είναι ορατά στην καθημερινότητα των πολιτών.

 

Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις της κυρίας Πιπιλή θα συνεχιστούν όπως και οι επισκέψεις σε όλες τις περιοχές της Δυτικής Αττικής.

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

 

Από την Δευτέρα 21 Απριλίου έως και χθες Τρίτη 28 Απριλίου η κυρία Πιπιλή μεταξύ άλλων πήγε στα εξής: Στο έθιμο του Χορού της Τράτας στα Μέγαρα, στην Περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου στην Ελευσίνα, στα ΚΑΠΗ Κινέτας και Λιοσίων, επίσκεψη σε Συλλόγους της Κινέτας, επίσκεψη στο Δημαρχείο Μάνδρας, επίσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών Ελευσίνας, Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας, Πυροσβεστικό σώμα Ελευσίνας, Συλλόγους Ποντίων  του Θριασίου, ΑΜΕΑ Δυτικής Αττικής, Δημόσιους παιδικούς σταθμούς, Σύλλογο Αγίου Σωτήρα – Παλαιοκούνδουρα.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button