Ολοήμερα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά στα Μέγαρα, Νέα Πέραμο και Δ. Αττική

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) οι οποίες θα εφαρμόσουν πιλοτικά κατά το σχολικό έτος 2022-23 το νέο, αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου μέχρι τις 17:30 (αντί 16:00 που ίσχυε μέχρι σήμερα).

Ανάμεσα στα σχολεία που θα λειτουργήσουν με το νέο διευρυμένο πρόγραμμα τη νέα χρονιά, περιλαμβάνονται συνολικά 32 Νηπιαγωγεία και 39 Δημοτικά στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.
Με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, για τη λειτουργία των ολοήμερων σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., κ. Γιώργος Κώτσηρας, δήλωσε μέσω δελτίου τύπου.

«Η ενημέρωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με τη διευρυμένη λειτουργία του Ολοήμερου Σχολείου, περιλαμβάνει συνολικά 71 σχολικές μονάδες στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.
Στόχος της Κυβέρνησης είναι η διαρκής αναβάθμιση της δημόσιας δωρεάν παιδείας, μέσα από νέες εκπαιδευτικές δραστηριότητες και δράσεις, καθώς και η στήριξη των εργαζόμενων γονέων.

Η λειτουργία των ολοήμερων Νηπιαγωγείων και Δημοτικών στους πέντε Δήμους της Δυτικής Αττικής, αποτελεί ακόμα μία έμπρακτη απόδειξη στήριξης, βρισκόμενοι συνεχώς δίπλα στους συμπολίτες μας και στις οικογένειές τους».

Ακολουθεί η λίστα με τα ολοήμερα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά που θα λειτουργήσουν σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο, το σχολικό έτος 2022-23:
Δείτε όλα τα σχολεία της Δυτικής Αττικής τα οποία θα εφαρμόσουν πιλοτικά κατά το σχολικό έτος 2022-23 το νέο, αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου μέχρι τις 17:30.

YA Ορισμός Σχολικών Μονάδων (ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ)

Παρόμοια άρθρα

Back to top button