Ανασκόπηση 2021 με τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη

Το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου το megaratv βρέθηκε στο Δημαρχείο Μεγάρων στο γραφείο του δημάρχου, Γρηγόρη Σταμούλη, με σκοπό να συζητήσουμε για τη χρονιά που σε ελάχιστες μέρες «κλείνει» παραδίδοντας τη σκυτάλη στο 2022 και για το οποίο όλοι ευχόμαστε να είναι καλύτερο από το 2021.

Ο Γρηγόρης Σταμούλης δέχτηκε την πρόσκλησή μας να απαντήσει σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης με τη μορφή ανασκόπησης του έτους, για θέματα που αφορούν και απασχόλησαν τον Δήμο.

Η συζήτηση στράφηκε γύρω από τις καταστροφικές πυρκαγιές της θερινής περιόδου και πώς αντιμετωπίστηκαν από την Πολιτική Προστασία του Δήμου, την πανδημία και το αν ο Δήμος στάθηκε αρωγός ασφάλειας για τους πολίτες καθώς για περιβαλλοντικά θέματα που απασχόλησαν τόσο τα Δημοτικά Συμβούλια, όσο και την τοπική κοινωνία και τους Συλλόγους πολιτών.

Ετέθησαν και θέματα πολιτικής που προέκυψαν τον τελευταίο καιρό πριν εκπνεύσει το 2021 και αφορούσαν σε ανεξαρτητοποιήσεις στελεχών της δημοτικής του παράταξης, όπως και ζητήθηκαν απαντήσεις γύρω από την φημολογούμενη, τότε, συνεργασία με το ΤΩΡΑ του κ. Μπερδελή.

Τέλος συζητήθηκαν θέματα οικονομίας του Δήμου και αναγκών των δημοτών όπως και θέματα που αφορούν στην Κινέτα και στη Νέα Πέραμο.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button